Loyens & Loeff

Contact

Loyens & Loeff
Fred. Roeskestraat 100
1076 ED Amsterdam
Nederland

+31 10 224 64 09

loyensloeff.com/nl-nl/home

Loyens & Loeff

Als kantoor dat ontstaan is uit een fusie weten we dat één plus één soms meer dan twee is. Dat geldt ook
voor onze medewerkers. Bij Loyens & Loeff zoeken we niet alleen talentvolle professionals, maar bovenal
gemotiveerde mensen met duidelijke ambities. We zijn geen werkgever waar je je persoonlijkheid hoeft
uit te schakelen zodra je ’s ochtends je computer aanzet. Zo divers als onze mensen zijn, zo delen ze hun
gedrevenheid, ambitie en focus op het behalen van resultaten. In hun werk én daarbuiten.

Kennismaken met Loyens & Loeff

Loyens & Loeff is een onafhankelijke dienstverlener, gespecialiseerd in juridisch en fiscaal advies aan ondernemingen, financiële instellingen en overheden. De intensieve samenwerking tussen advocaten, belastingadviseurs en notarissen maakt Loyens & Loeff uniek in de Benelux en Zwitserland. Daarnaast is Loyens & Loeff vertegenwoordigd in de belangrijkste financiële centra van Europa, Azië en de Verenigde Staten.

Mogelijkheden voor studenten

Als student kun je op verschillende manieren kennismaken met Loyens & Loeff. Wij bieden derde-, en vierdejaars studenten fiscaal recht en/of fiscale economie de mogelijkheid om een (inter)nationale stage te lopen. Bij een student-stage draai je twee maanden fulltime mee op één van onze fiscale praktijkgroepen. Voor masterstudenten is het mogelijk om als werkstudent bij ons te werken, tijdens een werkstudentschap werk je voor de periode van 6 maanden twee dagen per week mee op één van de praktijkgroepen. Naast dat je Loyens & Loeff leert kennen, leer je ook de andere stagiairs/werkstudenten van alle praktijkgroepen kennen. Verder krijg je natuurlijk de kans de medewerkers van Loyens & Loeff beter te leren door verschillende sociale activiteiten die worden georganiseerd op kantoor. Speciaal voor fiscale studenten organiseren wij jaarlijks in februari een business course, genaamd de Case Fondue. In de zomermaanden is het mogelijk deel te nemen aan de Summer Course, een geïntegreerde business course waar de samenwerking tussen advocaten, belastingadviseurs en notarissen centraal staat. Heb je minder tijd maar wil je toch kennismaken met Loyens & Loeff? Dit kan gedurende het hele jaar door middel van een kop koffie, inhousedag of een van onze andere activiteiten.

Loyens & Loeff Academy voor starters

In kwaliteit moet je blijven investeren. Daarom bieden we je, als je hier aan de slag gaat als starter, een breed opleidingsprogramma aan waarmee je jouw kennis en vaardigheden snel naar een hoger niveau kunt tillen. Onze opleidingen, workshops en trainingen variëren van vaktechnische en vaardigheidstrainingen tot ontwikkeling op maat, individueel of in groepsverband. Maar alles begint met de L&L Introduction Academy. De Loyens & Loeff Introduction Academy is een introductieperiode van twee weken voor alle starters binnen Loyens & Loeff. Binnen het praktijkgerichte introductieprogramma maak je kennis met ons kantoor, medewerkers en alle andere starters. Na afloop van deze introductie ga je jouw eigen vakgebied verkennen. Daarnaast volg je de beroepsopleiding verzorgd door de Nederlandse Orde van Belastingadviseurs (NOB) en gedeeltelijk door Loyens & Loeff zelf. Geïnteresseerd? Gedurende het hele jaar kan je bij ons
solliciteren voor student-stages, werkstudentschappen en de functie van Tax Adviser.

Contact

Wil je nader kennismaken of solliciteren? Bekijk dan onze website loyensloeffacademy.nl. Heb je meer vragen neem dan contact op met onze recruiter Sjifra de Vries via 020 578 51 84 of Sjifra.de.vries@loyensloeff.com.