Grant Thornton

Contact

Grant Thornton
De Passage 150
1101 AX Amsterdam
Nederland

+31 88 676 95 43

ishana.baldew@carrierebijgt.nl

grantthornton.nl/carriere

Grant Thornton

“Leerzaam, Uitdagend, Ruimte voor Ontwikkeling Persoonlijke Groei, Fijne Werksfeer”

Carrière bij Grant Thornton volgens de starters

Je bent een ambitieuze student. Je wilt deskundige worden binnen jouw vakgebied. Ruimte om te groeien is essentieel. Wij begrijpen dat. Je zoekt niet alleen een functie die je creativiteit prikkelt en je uitdaagt tot grensverleggende prestaties. Je wilt nog meer: je persoonlijke ontwikkeling continueren. Wij geven je die ruimte.

 

Grant Thornton

Grant Thornton in Nederland is een middelgrote accountancy- en adviesorganisatie met ongeveer 550 collega’s. Groeiend en met een eigen herkenbare positie in de markt. Wereldwijd is Grant Thornton de nummer 6 van accountancy- en advieskantoren met 56.000 collega’s verspreidt over 135 landen.

 

Mogelijkheden binnen Grant Thornton

Nationaal of internationaal. Waar ligt jouw toekomst?

Nationaal 

Al onze vestigingen beschikken over een nationale fiscale praktijk. Als fiscalist binnen de nationale praktijk geef je onder andere advies op het gebied van ondernemingsvormen, herstructureringen, inkomsten- en vennootschapsbelasting en samenwerkingsvraagstukken of opvolgingsproblematieken. Bij fiscale reviews van jaarrekeningen controleer jij of de opgevoerde posten fiscaal optimaal gewaardeerd zijn. Samen met specialisten, bijvoorbeeld op het gebied van btw, estate planning en pensioenen, vorm je een denktank voor cliënten.

Internationaal

International tax services is een groeiend specialisme binnen onze organisatie. Vestigingen of andere belangen in het buitenland vragen om een heldere kijk op internationale regelingen. Als fiscalist binnen de internationale praktijk houd je je onder andere bezig met het doorgronden van internationale structuren en de vpb voor een grote diversiteit qua branches. Je kunt je ook specialiseren in transfer pricing, grensoverschrijdende arbeid, douanebelastingen en de internationale verrekening van btw.

 

Jouw ruimte bij GT

Wij zoeken studenten en starters met initiatief. Mensen die verantwoordelijkheid nemen; voor opdrachten die ze uitvoeren én voor hun eigen carrière. We zoeken gepassioneerde en resultaatgerichte teamspelers.

Jouw ruimte bij Grant Thornton Ruimte biedt kansen. Kansen om te groeien en te excelleren. Want je wilt niet alleen een baan, je wilt een carrière. Daarom hebben wij een cultuur van openheid en transparantie gecreëerd waarin al onze mensen een verschil kunnen maken. Zo zijn er verschillende mogelijkheden waar je gebruikt van kunt maken:

 Traineegame

Recent afgestudeerd en gestart bij ons? Dan kun je in aanmerking komen voor de Grant Thornton traineegame. Tijdens deze game kruip je in de huid van een accountant of adviseur en voorziet een fictieve klant van advies. Een game gericht op het ontwikkelen van je vaktechnische kennis én je vaardigheden. Het doel van de Grant Thornton traineegame is ook dat je uitgebreid kennis maakt met onze organisatie. Dat houdt in dat je een bezoek brengt aan al onze vestigingen.

• Opleidingen

Ontwikkeling is belangrijk. Samen met je leidinggevende bepaal je welke opleidingen passen bij jouw ontwikkeldoelstellingen en hoe je opleidingsplan ingevuld wordt.

• Multidisciplinair samenwerken

Bij ons werk je in teams. Dit beperkt zich niet tot de vestigingen, maar strekt zich uit over de verschillende diensten. Zo werken accountants, fiscalisten en consultants samen. Op de vestigingen Amsterdam, Gouda en Rotterdam krijg je, al naar gelang je functie, de kans om internationaal samen te werken.

 

Carrière bij Grant Thornton

Tijdens je studie, in je masterfase, bieden we de mogelijkheid voor een werkstudentschap. Je kunt bij ons je scriptie schrijven en proeven aan het werk van een fiscalist. Wanneer je bent afgestudeerd kun je solliciteren op vacatures van fiscaal adviseur of tax advisor.

Meer informatie is te vinden op http://www.grantthornton.nl/carriere, of neem contact op met Ishana Baldew

T: 088 676 9543
E: ishana.baldew@carrierebijGT.nl