Studiereis 2024

Over dit evenement

Categorie
Sport & Reizen
Organisator
Studiereiscommissie
Datum en tijd
27 apr. 2024 08:00 - 8 mei 2024 12:00
Locatie
Kaapstad, Zuid-Afrika

Studiereis 2024

Aanmeldingen staan open t/m zaterdag 11 november om 23:59 uur.

Ontdek het betoverende Kaapstad, Zuid-Afrika, als nooit tevoren! ūüĆć

Ben je klaar voor een onvergetelijk avontuur in het adembenemende Zuid-Afrika? Bereid je voor om de schoonheid en diversiteit van Kaapstad te ervaren tijdens onze exclusieve studiereis van 27 april 2024 tot 8 mei 2024.

Tijdens deze reis zul je getuige zijn van de indrukwekkende Tafelberg die majestueus boven de stad uitsteekt, de prachtige stranden die uitnodigen voor ontspanning en de bruisende straten vol met rijke geschiedenis en cultuur. Verken de adembenemende stad en bewonder het ongerepte natuur. Ook op fiscaal gebied is het een ontzettend interessante stad!

Onze studiereis naar Kaapstad is ontworpen om je horizon te verbreden, je kennis te verdiepen en je een onvergetelijke ervaring te bieden. Dit is jouw kans om te leren, te groeien en om herinneringen te creëren met je medestudenten die een leven lang meegaan.

Klaar om je horizon te verbreden en de magie van Kaapstad te ontdekken? Sluit je bij ons aan op deze onvergetelijke reis.ūüĆü

 

Let op: Bij je aanbetaling van de studiereis betaal je een borg van €100, dit bedrag ontvang je terug wanneer je voor het einde van het studiejaar hebt deelgenomen aan minimaal 4 inhoudelijke evenementen (denk aan de Bedrijvendag of een Inhousedag). Mocht je hier vragen over hebben horen wij het graag.

 

Meer informatie over de reis:
Deze studiereis zal van 27 april tot en met 8 mei 2024 plaatsvinden en de eigen bijdrage is €750. Dit bedrag is inclusief:

  • Een vlucht vanaf Schiphol
  • Verblijf in een prachtige Villa
  • Een geweldig programma  

Wij vliegen met een indirecte vlucht met een overstap in Kenya naar Kaapstad.

Let op: Het bedrag dient in 3 termijnen te worden betaald.

 

Aanmeldprocedure:
Voor de aanmelding ontvangen we graag een motivatiebrief van maximaal 1 A4’tje waarin in ieder geval staat vermeld waarom je mee wil, wat je kan toevoegen aan de groep/reis en wat je graag zou willen doen tijdens de reis. Naast de aanmelding via de site, voeren we een kort kennismakingsgesprek. Daarna zal zo snel mogelijk bekend worden gemaakt of je mee mag op reis.

De aanmeldingen staan open van zaterdag 4 november t/m zaterdag 11 november 23:59 uur, dus wees er snel bij! Mocht je nog vragen hebben, neem dan gerust contact op met ons via studiereis@sfeeramsterdam.nl.

Let op: Deze reis is bestemd voor ouderejaars. Eerstejaarsstudenten kunnen zich later dit jaar aanmelden voor het Eerstejaarsweekend en de Academische reis.