Bestuur 2023-2024

Ruby Korshuize

Voorzitter

Ik ben Ruby Korshuize (19) en ik begin dit jaar aan mijn derde jaar van de bachelor Fiscale Economie. Ik heb de eer gekregen om de rol van Voorzitter bij SFEER te mogen vervullen . 

Ik ben vanaf het begin van mijn studie twee jaar geleden gelijk betrokken geraakt bij SFEER als actief lid in de Eerstejaarscommissie en vervolgens de Sportcommissie. Via SFEER heb ik de afgelopen jaren veel nieuwe mensen ontmoet en hieruit zijn voor mij verschillende mooie vriendschappen ontstaan. Ook heb ik al vroeg in mijn studie kennis kunnen maken met verschillende fiscale kantoren en wat zij ons als studenten te bieden hebben. 

Mijn positieve ervaringen deze jaren bij SFEER hebben mij ertoe gezet de stap te nemen om te solliciteren voor Bestuur IX. Ik hoop komend jaar de stijgende lijn van de vereniging voort te zetten, waardoor SFEER en al haar leden door kunnen blijven groeien op persoonlijk, sociaal en professioneel gebied. Ik hoop samen met mijn medebestuursleden, alle leden en de partners van SFEER een leerzaam en vooral mooi jaar te beleven. 

Na opgegroeid te zijn in Tuitjenhorn ben ik vorig jaar dichter naar de stad verhuisd en woon ik momenteel in Diemen. Naast mijn studie en werk besteed ik mijn vrije tijd graag met vrienden op een terras of het strand en lees ik graag een boek. 

Lucas van den Hengel

Commissaris Extern & Vicevoorzitter

Mijn naam is Lucas van den Hengel (25) en het aankomend collegejaar mag ik de functie van Commissaris Extern en Vicevoorzitter bekleden.

Oorspronkelijk ben ik gestart met de studie Rechtsgeleerdheid, waarbij het oriënteren op een minor mijn interesse voor de fiscaliteit gewekt werd. Na het starten met de fiscale minor ben ik direct lid geworden van SFEER. Al snel werd duidelijk dat het een hele mooie, open vereniging is, die vele voordelen in het leven roept. Na een jaar actief lid geweest te zijn, heb ik een tal van mooie herinneringen opgedaan en mijn horizon op de arbeidsmarkt verbreed.  

SFEER is een vereniging die in stand wordt gehouden door én voor studenten; een initiatief waar ik veel bewondering voor heb. Het is dan ook een eer om hier een bijdrage aan te mogen leveren. Ik kijk ernaar uit om mooie evenementen neer te mogen zetten, waardoor de leden zich op zowel sociaal als professioneel vlak kunnen ontplooien. Tevens hoop ik mijn positieve ervaringen over te kunnen brengen op nieuwe leden, of leden die de stap nog niet gemaakt hebben om deel te nemen aan evenementen, zodat ook zij kunnen profiteren van de synergie die deze mooie vereniging met zich meebrengt. 

Momenteel zit ik in de eindfase van de bachelor Rechtsgeleerdheid (met fiscale minor). In mijn vrije tijd ben ik te vinden bij mijn vrienden of familie, daarnaast ben ik dol op het ontdekken van nieuwe plekken.

Bas van Corven

Penningmeester

Ik ben Bas van Corven (33) en geboren in Tilburg. Ik gooi mezelf vol enthousiasme in de ring voor de functie van Penningmeester in Bestuur IX van SFEER. 

Als student en ondernemer ben ik helemaal in mijn element, vooral als het om financiën gaat. Het is voor mij een enorme eer om de rol van Penningmeester op me te mogen nemen.

Op dit moment zit ik in de laatste fase van mijn bachelor Fiscaal Recht. Gedurende mijn studie ben ik heel blij onderdeel te zijn geweest van verschillende commissies bij SFEER, waarin ik allerlei taken heb uitgevoerd. Deze ervaring heeft mij een goed begrip gegeven van hoe onze vereniging werkt en wat belangrijk is voor onze leden. Het heeft mij ook laten zien hoe waardevol het is om een bijdrage te kunnen leveren aan de groei en ontwikkeling van SFEER.

Natuurlijk is het niet alleen maar serieus bij mij. In mijn vrije tijd ben ik graag in het gezelschap van vrienden, waarbij een lekker borreltje nooit ontbreekt. Gezelligheid staat voorop! Deze informele momenten zijn belangrijk om een hechte en inclusieve gemeenschap binnen SFEER op te bouwen.

Als Penningmeester wil ik me inzetten voor de financiële gezondheid van SFEER, altijd met het oog op wat het beste is voor onze leden en relaties. Samen met andere leden van het f.t. Bestuur hoop ik dit jaar opnieuw hele mooie evenementen neer te kunnen zetten voor SFEER haar leden en partners.

Ik hoop dat ik op jullie steun en vertrouwen kan rekenen om samen te werken aan een geweldige toekomst voor de studievereniging SFEER. Met mijn betrokkenheid, toewijding en passie zal ik er alles aan doen om het beste uit onze vereniging te halen en de belangen van onze leden te behartigen.

Kim van Bergen

Secretaris & HR

Mijn naam is Kim van Bergen (22) en ik zit op dit moment in de eindfase van de bachelor Fiscaal Recht. Aankomend jaar bekleed ik de functie van Secretaris & HR binnen SFEER. Ik ben opgegroeid in Utrecht, maar ik woon inmiddels al 3 jaar met veel plezier in Amsterdam.

Tijdens mijn intreeweek ben ik in aanraking gekomen met SFEER. Toen was ik al onder de indruk van de gezelligheid en vele evenementen die de studievereniging organiseerde. In het afgelopen jaar was ik secretaris bij de Academische Commissie en heb ik mooie en interessante evenementen mogen organiseren, waaronder het SFEER congres en de Academische reis naar Parijs. Door de leuke ervaringen die ik heb gehad, alles wat de vereniging te bieden heeft en mijn passie voor SFEER heb ik besloten te solliciteren voor de bestuursfunctie Secretaris & HR. 

Als Secretaris & HR zal ik naast het samenstellen van commissies en houden van sollicitatiegesprekken, verder bouwen aan de open communicatie en inclusiviteit binnen de vereniging en wil ik een omgeving creëren waarin iedereen zich gehoord en gewaardeerd voelt. Daarnaast houd ik in mijn vrije tijd van lezen, sporten, films kijken en een drankje doen met vrienden. 

Ik kijk uit naar het komende collegejaar en ik hoop met mijn bestuursleden een geweldig jaar mee te mogen maken!