Bestuur 2023-2024

Ruby Korshuize

Voorzitter

Ik ben Ruby Korshuize (20) en ik begin dit jaar aan mijn derde jaar van de bachelor Fiscale Economie. Ik heb de eer gekregen om de rol van Voorzitter bij SFEER te mogen vervullen . 

Ik ben vanaf het begin van mijn studie twee jaar geleden gelijk betrokken geraakt bij SFEER als actief lid in de Eerstejaarscommissie en vervolgens de Sportcommissie. Via SFEER heb ik de afgelopen jaren veel nieuwe mensen ontmoet en hieruit zijn voor mij verschillende mooie vriendschappen ontstaan. Ook heb ik al vroeg in mijn studie kennis kunnen maken met verschillende fiscale kantoren en wat zij ons als studenten te bieden hebben. 

Mijn positieve ervaringen deze jaren bij SFEER hebben mij ertoe gezet de stap te nemen om te solliciteren voor Bestuur IX. Ik hoop komend jaar de stijgende lijn van de vereniging voort te zetten, waardoor SFEER en al haar leden door kunnen blijven groeien op persoonlijk, sociaal en professioneel gebied. Ik hoop samen met mijn medebestuursleden, alle leden en de partners van SFEER een leerzaam en vooral mooi jaar te beleven. 

Na opgegroeid te zijn in Tuitjenhorn ben ik vorig jaar dichter naar de stad verhuisd en woon ik momenteel in Diemen. Naast mijn studie en werk besteed ik mijn vrije tijd graag met vrienden op een terras of het strand en lees ik graag een boek. 

Bas van Corven

Penningmeester, Commisaris Extern & Vicevoorzitter

Ik ben Bas van Corven (34) en geboren in Tilburg. Ik gooi mezelf vol enthousiasme in de ring voor de functie van Penningmeester in Bestuur IX van SFEER. 

Als student en ondernemer ben ik helemaal in mijn element, vooral als het om financiën gaat. Het is voor mij een enorme eer om de rol van Penningmeester op me te mogen nemen.

Op dit moment zit ik in de laatste fase van mijn bachelor Fiscaal Recht. Gedurende mijn studie ben ik heel blij onderdeel te zijn geweest van verschillende commissies bij SFEER, waarin ik allerlei taken heb uitgevoerd. Deze ervaring heeft mij een goed begrip gegeven van hoe onze vereniging werkt en wat belangrijk is voor onze leden. Het heeft mij ook laten zien hoe waardevol het is om een bijdrage te kunnen leveren aan de groei en ontwikkeling van SFEER.

Natuurlijk is het niet alleen maar serieus bij mij. In mijn vrije tijd ben ik graag in het gezelschap van vrienden, waarbij een lekker borreltje nooit ontbreekt. Gezelligheid staat voorop! Deze informele momenten zijn belangrijk om een hechte en inclusieve gemeenschap binnen SFEER op te bouwen.

Als Penningmeester wil ik me inzetten voor de financiële gezondheid van SFEER, altijd met het oog op wat het beste is voor onze leden en relaties. Samen met de andere leden van het Bestuur hoop ik dit jaar opnieuw hele mooie evenementen neer te kunnen zetten voor SFEER haar leden en partners.

Ik hoop dat ik op jullie steun en vertrouwen kan rekenen om samen te werken aan een geweldige toekomst voor de studievereniging SFEER. Met mijn betrokkenheid, toewijding en passie zal ik er alles aan doen om het beste uit onze vereniging te halen en de belangen van onze leden te behartigen.

Kim van Bergen

Secretaris & HR

Mijn naam is Kim van Bergen (22) en ik zit op dit moment in de eindfase van de bachelor Fiscaal Recht. Aankomend jaar bekleed ik de functie van Secretaris & HR binnen SFEER. Ik ben opgegroeid in Utrecht, maar ik woon inmiddels al 3 jaar met veel plezier in Amsterdam.

Tijdens mijn intreeweek ben ik in aanraking gekomen met SFEER. Toen was ik al onder de indruk van de gezelligheid en vele evenementen die de studievereniging organiseerde. In het afgelopen jaar was ik secretaris bij de Academische Commissie en heb ik mooie en interessante evenementen mogen organiseren, waaronder het SFEER congres en de Academische reis naar Parijs. Door de leuke ervaringen die ik heb gehad, alles wat de vereniging te bieden heeft en mijn passie voor SFEER heb ik besloten te solliciteren voor de bestuursfunctie Secretaris & HR. 

Als Secretaris & HR zal ik naast het samenstellen van commissies en houden van sollicitatiegesprekken, verder bouwen aan de open communicatie en inclusiviteit binnen de vereniging en wil ik een omgeving creëren waarin iedereen zich gehoord en gewaardeerd voelt. Daarnaast houd ik in mijn vrije tijd van lezen, sporten, films kijken en een drankje doen met vrienden. 

Ik kijk uit naar het komende collegejaar en ik hoop met mijn bestuursleden een geweldig jaar mee te mogen maken!

Eva van der Zee

Commissaris media

Mijn naam is Eva, en ik zit sinds november in bestuur IX. Het is ongelofelijk leuk om midden in het jaar de kans te krijgen om onderdeel te worden van zo’n fantastisch team. Ik ben 21 jaar oud en studeer naast fiscaal recht ook geneeskunde. Ik ben gelijk actief geworden bij SFEER vorig jaar en heb de liefste, leukste mensen ontmoet. Ik zie SFEER als een vereniging met een enorm breed scala aan mensen, wat de vereniging maakt tot wie hij is. Deze verscheidenheid aan mensen is ook mijn motivatie om me in te zetten voor de vereniging in het bestuur.

Ik heb nu al zo veel toffe dingen meegemaakt, van de academische reis tot aan de bedrijvendag, het is echt indrukwekkend hoe een groep mensen dit soort evenementen op de kaart kan zetten. Ik kijk het meest uit naar de studiereis in Kaapstad, dit is echt een knaller van een bestemming. Naast alle festiviteiten heb ik ook mezelf beter leren kennen en hebben de kantoorbezoeken mezelf ook echt in laten zien welke kant ik op wil met mijn studie. Kortom: SFEER heeft mij ontzettend veel geleerd over mezelf en gezorgd voor een onwijs ambitieuze groep vrienden die ik heel erg koester.