Bestuur 2022-2023

Rowan Piers

Voorzitter

Mijn naam is Rowan Piers (22) en ik mag met veel genoegen aankomend jaar de functie van Voorzitter van SFEER Amsterdam bekleden.

Ik mag mij al drie jaar actief lid noemen bij deze mooie vereniging. Naast het organiseren van vele evenementen, heb ik er zelf ook menig bezocht. SFEER heeft mij de kans geboden aan het begin van mijn studietijd op een toegankelijke manier kennis te laten maken met een verscheidenheid aan fiscale kantoren. Zo kon ik mij tijdens mijn studie al oriënteren op potentiële werkgevers. Daarnaast leer je middels de vereniging vele medestudenten kennen, waar je een hele leuke tijd mee beleeft.

SFEER is een jonge vereniging met grote ambities. Samen met mijn Bestuursgenoten streef ik ernaar om de maximale potentie van de vereniging te  bereiken, met als doel studenten zowel op persoonlijk als professioneel gebied de mogelijkheid geven zichzelf zo veel mogelijk te verrijken.

Ik ben geboren in het prachtige Heemskerk, maar ik heb deze zomer mijn hele hebben en houwen verhuisd naar het altijd bruisende Amsterdam. Na de zomer begin ik aan de master Fiscale Economie. Mijn vrije tijd spendeer ik het liefst op het terras of op het strand. Verder houd ik van een mooie wandeling of een avondje uit met vrienden.

BF-Rowan.jpg

Vishay Nohar

Commissaris Extern & Vicevoorzitter

Mijn naam is Vishay Nohar (22), opgegroeid in Amsterdam en inmiddels zit ik in de eindfase van de bachelor Fiscaal Recht. Aankomend studiejaar heb ik de eer om de Commissaris Extern & Vicevoorzitter van SFEER te zijn.

Mijn voornaamste reden voor het toetreden tot het Bestuur van SFEER is de sociale cohesie binnen de vereniging. Ik ben hier altijd met open armen ontvangen en houd daar een warm gevoel aan over. Mede door mijn ervaring met commissies en deelname aan verschillende evenementen georganiseerd door SFEER, besloot ik te solliciteren voor de bestuursfunctie Commissaris Extern & Vicevoorzitter. Hiervoor was ik commissielid marketing bij de Academische Commissie en in het daaropvolgende collegejaar vervulde ik de functie Secretaris bij de Studiereiscommissie. In twee bijzondere jaren hebben wij ondanks alle onzekerheden een geweldige Studiereis en Congres kunnen neerzetten.

Na twee lastige jaren voor de studenten zit SFEER weer in de lift in haar mogelijkheden om volop evenementen te organiseren. Middels de acquisitie zal ik trachten om genoeg middelen te vergaren om daarmee prachtige en leerzame evenementen te organiseren voor onze leden. Ik kijk dan ook enorm uit om met onze partners en leden samen te werken.

Aankomend collegejaar begin ik aan de studie Economics & Business Economics en zal ik mijn scriptie schrijven voor de bachelor Fiscaal Recht. Tot mijn grootste vreugde kan ik ook melden dat ik niet meer werkzaam ben in loondienst bij een werkgever, waardoor ik mij kan focussen op het organiseren van toffe evenementen voor SFEER. In mijn vrije tijd ben ik te bewonderen op het voetbalveld. Ik hoop samen met mijn bestuursleden een prachtig jaar neer te zetten!

BF-Vishay.jpg

Martijn Buur

Penningmeester

Mijn naam is Martijn Buur (24) opgegroeid in Uitgeest en tegenwoordig woonachtig te Amsterdam. Het is voor mij een eer om aankomend jaar Penningmeester van SFEER Amsterdam te zijn. Afgelopen jaar heb ik het pre-masterprogramma voor de master Fiscaal Recht gevolgd en ik hoop naast het penningmeesterschap in deeltijd te starten met de master komend collegejaar. Voor komend collegejaar heb ik gesolliciteerd op de functie van Penningmeester, omdat ik graag actief iets bij wil dragen aan de vereniging. Afgelopen jaar heb ik eerst de kat uit de boom gekeken en geen commissie gedaan, dit jaar ben ik klaar om er vol voor te gaan. Al met al heb ik afgelopen jaar erg genoten van al wat SFEER te bieden heeft.

SFEER heb ik afgelopen jaar leren kennen als vereniging vol met open, enthousiaste mensen die altijd in zijn voor een praatje. Wat ik verder aan SFEER waardeer is dat het een vereniging is die de afwisseling tussen plezier en professionaliteit goed samen weet te laten gaan. Ik kijk ernaar uit om samen met de rest van het Bestuur en de commissies komend jaar prachtige evenementen neer te zetten.

In mijn vrije tijd ga ik graag naar de sportschool, lees ik een boek, drink ik graag een borrel met vrienden, of ben ik te vinden op het water.

BF-Martijn.jpg

Shamiem Khoshiwal

Secretaris & HR

Mijn naam is Shamiem Khoshiwal (21) en aankomend jaar bekleed ik met plezier de functie van Secretaris & HR binnen SFEER. Ik zit inmiddels in de eindfase van de bachelor Fiscaal Recht.

Vanaf het begin van mijn studie ben ik al actief bij SFEER. Ik wilde graag het meeste uit mijn studie halen en dit is mij dan ook gelukt bij deze mooie vereniging. Als voorzitter van de Carrièrecommissie en secretaris bij de Academische Commissie heb ik veel interessante evenementen mede mogen organiseren, zoals de Bedrijvendag en het Jan van de Streek x SFEER congres. Daarnaast heb ik mooie herinneringen overgehouden aan de gezellige borrels en reizen. SFEER is voor mij de afgelopen jaren van grote betekenis geweest. Ik heb goede vrienden gemaakt, mijzelf ontwikkeld en ben erachter gekomen hoe de fiscale wereld in elkaar zit. Ik gun oude en nieuwe leden mooie tijden bij SFEER. Ik hoop dan ook aankomend collegejaar de fiscale student de meerwaarde te laten zien van een SFEER lidmaatschap en om hen deel te laten uitmaken van deze grote maar hechte groep.

Als Secretaris & HR wil ik graag, naast het samenstellen van de commissies en het houden van de sollicitatiegesprekken, van meerwaarde zijn voor de leden. Als HR sta ik graag open voor eenieder en wil dan ook duidelijk communiceren naar de leden dat ik voor hen klaarsta.
Aankomend jaar zal ik ook actief zijn als juridisch adviseur bij de Vrouwenrechtswinkel. In mijn vrije tijd houd ik van lezen, lekker actief zijn en ben ik altijd in voor een filmavond.

Ik heb veel zin in komend collegejaar en kan niet wachten om SFEER en haar leden naar de fiscale top te brengen!

BF-Shamiem.jpg

Danniella Espina

Commissaris Media

Mijn naam is Danniella Espina (22) en aankomend jaar heb ik de eer om de functie Commissaris Media te vervullen bij deze mooie studievereniging.

In mijn eerste studiejaar werd ik al lid maar durfde ik niet de stap te zetten om evenementen bij te wonen, alles was nieuw en onbekend. Al gauw kwam COVID-19 om de hoek kijken en pas in mijn derde jaar ben ik echt betrokken geraakt bij SFEER. Ik merkte toen wat voor grote toevoeging SFEER is aan mijn studententijd. SFEER zorgt ervoor dat je ongedwongen in contact komt met je toekomstige werkgevers en daarnaast heeft het ook een sociale kant. Door SFEER ben ik begonnen als trainee bij een belastingadvieskantoor. Wat betreft de sociale kant heb ik ervaren hoe je met open armen wordt ontvangen door de leden.

Als Commissaris Media wil ik SFEER nog meer bekendheid geven en hoop ik leden aan te sporen om een betrokken en actief lid te zijn bij SFEER. Ik wil ze enthousiast maken en alle mooie dingen die SFEER ze kan bieden goed kenbaar maken. Ik hoop samen met de rest van het bestuur een mooi jaar neer te kunnen zetten voor de leden.

Komend studiejaar zal ik naast deze bestuursfunctie beginnen aan de master Fiscaal Recht. Daarnaast werk ik twee dagen per week bij een boutique belastingadvieskantoor in Amsterdam, probeer ik weleens te sporten en ben ik buiten de UvA vaak te vinden op een terras met vrienden.

BF-Danniella.png