Het Register Belastingadviseurs

Contact

Het Register Belastingadviseurs
Brenkmanweg 6
4105 DH Culemborg
Nederland

+31 345 54 70 00

rb.nl/rb-worden

Het Register Belastingadviseurs

Een RB maakt meer mee

Weet jij al wat je gaat doen na je afstuderen? Wat dacht je van een carrière als RB? Dat is dé fiscale sparringpartner voor het mkb. Een uitdagend beroep, met goede vooruitzichten. Het mkb is volop in beweging en geeft je voldoende kansen om je loopbaan vorm te geven.

 

Als Register Belastingadviseur (RB) ben je de vertrouwenspersoon en sparringpartner voor ondernemers in het mkb. Van de slager om de hoek tot een groot productiebedrijf of een hippe start-up. Bij elke stap in de lifecycle van een onderneming zit jij aan tafel voor het juiste advies. Of het nu gaat over fiscale zaken, rechtsvormen of financiële planning. Persoonlijk contact, daar draait het om. Al je klanten hebben hun eigen, unieke verhaal. Geen dag is hetzelfde en je blijft bijleren.

 

Hoe word je RB?

Door de RB Academy te doorlopen. Dat is de nieuwe (en enige) beroepsopleiding voor aankomende belastingadviseurs in het mkb. De opleiding vertaalt de geleerde theorie op academisch niveau naar de mkb-adviespraktijk. Je verdiept en vergroot je kennis, ontwikkelt je beroepsvaardigheden en soft skills en wordt opgeleid tot dé belastingadviseur voor het mkb. Na afronding ben je een volwaardig RB. De titel achter je naam laat duidelijk zien dat jouw advies garant staat voor kwaliteit.

 

Over het RB

Als RB ben je lid van het Register Belastingadviseurs, de beroepsvereniging van belastingadviseurs voor het mkb. Wij behartigen de belangen van ruim 7.500 leden richting politiek en overheid, en ondersteunen in de beroepsuitoefening. Bijvoorbeeld door middel van opleidingen om RB te worden of PE-cursussen om de kwaliteit en kennis op peil te houden. Maar ook door het aanbieden van vakliteratuur, congressen en bijeenkomsten. Speciaal voor young professionals hebben we Jong RB, een netwerk van en voor jonge RB-leden. Jaarlijks worden er diverse bijeenkomsten georganiseerd waarbij het accent ligt op de fiscale actualiteit en persoonlijke ontwikkeling.

 

Voor in de agenda: RB Jongerencongres 2018, dit is hét evenement voor fiscale studenten en Jong RB-leden. Graag nodigen wij je uit op donderdag 15 november 2018 in Tilburg. Thema is ‘Shift happens, let’s grow’. Deelname is gratis. Wil jij je inschrijven? Stuur dan een mail naar jongrb@rb.nl.

 

Wil jij meer weten?

Ben jij benieuwd naar wat het RB allemaal nog meer doet? Ga dan naar www.rb.nl/rb-wordenof neem contact met ons op via (0345) 54 70 00. Of volg ons op social media.