BDO

Contact

BDO
Krijgsman 9
1186 DM Amstelveen
Nederland

+31 6 10 48 49 66

lotte.geerlings@bdo.nl

werkenbijbdo.nl

BDO

Het beste van twee werelden bij BDO

BDO is een internationale, multidisciplinaire organisatie met een sterke regionale betrokkenheid. Deze combinatie maakt ons uniek. Met meer dan 1.650 vestigingen en bijna 91.000 professionals in 167 landen bieden we klanten in elke markt en op elke schaal nieuwe perspectieven. Dit maakt jouw werk interessant en uitdagend. Of je nu voor een familiebedrijf, mkb-onderneming, publieke organisatie of internationaleonderneming werkt… met jouw persoonlijke aanpak, expertise en skills kun je impact maken bij elke opdrachtgever. Want of je nu bij ons stageloopt, afstudeert of als werkstudent aan de slag gaat, bij BDO draai je vanaf dag één mee in een team met ervaren collega’s.


Mogelijkheden voor jou

BDO behoort met ruim 450 fiscalisten tot één van de grootste belastingadvieskantoren van Nederland. We zijn elke dag persoonlijk betrokken bij onze klanten en hun specifieke vraagstukken. Wij helpen onze klanten met een frisse blik naar hun business te kijken. Dat kan alleen door sterke relaties met onze klanten op te bouwen. Als BDO’er kijk je daarom over de grenzen van je vak- en branchekennis. Je maakt gebruik van al je expertise en talenten en komt zo samen tot nieuwe inzichten en nieuwe kansen. En daar waar nodig doen we een beroep ons internationale netwerk en ons toonaangevend Bureau Vaktechniek, waaraan diverse fiscale hoogleraren verbonden zijn.


Specialist of generalist?

De eerste jaren ervaring in de fiscale adviespraktijk zijn cruciaal voor jouw verdere carrière. Daarom word je bij BDO allround opgeleid. Je krijgt de ruimte om alle aspecten binnen de fiscaliteit te leren kennen en je wordt hierin begeleid door ervaren collega’s. We vinden het namelijk erg belangrijk dat je jezelf optimaal kunt ontwikkelen, niet alleen vakinhoudelijk maar ook op persoonlijk vlak. Daarom krijg je een mentor die je helpt bij het herkennen, ontwikkelen en benutten van je talenten en vaardigheden. Zodat je een goede keuze kunt maken voor het vervolg van je carrière. In de breedte als generalist of in de diepte als specialist. In de nationale of internationale adviespraktijk; BDO biedt je alle mogelijkheden. Direct na het afronden van jouw WO-studie Fiscaal Recht of Fiscale Economie word je aspirant lid van het NOB.


Ook naast je werk zijn er genoeg mogelijkheden om je collega’s beter te leren kennen. Regelmatig heb je borrels en teamuitjes maar ook landelijk organiseren we volop informele activiteiten. Via Jong BDO en de startersacademie ontmoet je andere young professionals van diverse disciplines en vestigingen binnen BDO. Samen denk je mee over nieuwe initiatieven, kun je ervaringen uitwisselen en vooral leuke dingen doen. Een betere start in een fiscale carrière is er niet. Het is aan jou om deze start te maken.


We hebben diverse mogelijkheden voor jou als startend fiscalist.
- Werkstudent: Ben je in de eindfase van je bachelor of masterstudie Fiscaal Recht of Fiscale Economie en ben je minimaal 2 dagen per week beschikbaar? Informeer dan eens naar de mogelijkheden om als werkstudent relevante praktijkervaring op te doen. Dit kan zowel in onze algemene praktijk of een van onze specialistische afdelingen.
- Startersfunctie: Op een groot aantal vestigingen zijn er mogelijkheden voor starters in de nationale belastingadviespraktijk of een van de (internationale) specialismen.


Alle ruimte voor jouw ontwikkeling


Als je kiest voor een carrière bij BDO, kom je terecht in een open, sociale en professionele werkomgeving waarin je alle ruimte krijgt om jezelf te ontwikkelen en je eigen kansen te creëren. Wil je je specialiseren binnen je vakgebied? Of ben je een echte generalist die zijn kwaliteiten juist breed wil inzetten? Samen bekijken we in welke richting jouw talenten het beste tot hun recht komen. Uiteraard gooien we je niet zomaar in het diepe. Met onze Tax Academy, persoonlijke coaching en programma’s voor talentontwikkeling en training on the job helpen we jou het beste uit jezelf te halen.


Check of BDO bij jou past!

Als student en starter kun je alle kanten op en kom je voor een groot aantal keuzes en beslissingen te staan. Want, werk jij liever voor grote multinationals of voor mkb en familiebedrijven? Wil jij snel naar de top of bepaal jij het liefst je eigen tempo? Of ga jij voor begeleiding van een vaste coach of ga jij liever zelfstandig aan de slag? Speel de game en check of BDO bij jou past!

Nieuwsgierig?

Wil je meer zien en lezen over BDO? Check dan onze Social Media kanalen voor een kijkje achter de deur van onze (thuis)kantoren en leer BDO nog beter kennen. Instagram @werkenbijbdo, Facebook en LinkedIn. Of lees de verhalen van onze medewerkers.


Wil je kennismaken? Neem contact op met de Campus Recruiter uit jouw regio of meld je aan voor een van onze events!