BDO

Contact

BDO
Krijgsman 9
1186 DM Amstelveen
Nederland

+31 6 10 48 49 66

marinthe.den.boer@bdo.nl

werkenbijbdo.nl

BDO

BDO. OMDAT MENSEN TELLEN.

Binnen onze dienstverlening draait het om mensen. Mensen staan bij BDO centraal. Dat geldt voor onze klanten, maar ook voor onze medewerkers. In alles wat we doen streven we naar een duurzame relatie. Dat is wat telt.

BDO. Dat zijn wij

BDO behoort met circa 350 fiscalisten, werkend vanuit vestigingen verspreid over het hele land, tot één van de grootste belastingadvieskantoren van Nederland. We zijn elke dag persoonlijk betrokken bij onze klanten en hun specifieke vraagstukken. En daar waar nodig doen we een beroep ons internationale netwerk.

We willen ons onderscheiden door het bieden van:

 

  • de allerbeste service aan onze klanten én het leveren van de beste kwaliteit;
  • professionele uitdaging en verdiepingsmogelijkheden voor onze medewerkers.

 

Allround gesprekspartner

Als belastingadviseur ben je een allround gesprekspartner voor jouw klanten op fiscaal-juridisch terrein. Jij groeit uit tot een volwaardig adviseur voor je klanten als het gaat om de steeds veranderende wet- en regelgeving en geeft een helder fiscaal advies. Je hebt daarvoor veelvuldig contact met collega’s, waar dan ook in het land, om kennis en ervaring uit te wisselen. Tevens word je hierin ondersteund door ons toonaangevend Bureau Vaktechniek, waaraan overigens diverse fiscale hoogleraren verbonden zijn. Maar als je straks als fiscalist echt van meerwaarde wilt zijn voor je klanten, dan moet je niet alleen over een uitgebreide vak- en branchekennis beschikken. Je moet ook kunnen luisteren en meedenken en vooral je doelen nastreven. Dat vraagt om betrokkenheid, ambitie en passie voor het vak en voor je klanten. Het is de specifieke BDO manier van werken: persoonlijk, met passie, professioneel en pragmatisch.

Specialist of generalist?

De eerste jaren ervaring in de fiscale adviespraktijk zijn cruciaal voor jouw verdere carrière. Daarom word je bij BDO allround opgeleid. Je krijgt alle ruimte om het fiscale vak uit te oefenen en jezelf optimaal te ontwikkelen op professioneel en persoonlijk vlak. Ervaren collega’s staan je hierin bij. We helpen je bij het herkennen, ontwikkelen en benutten van je talenten en vaardigheden. Zodat je kunt doen waar je goed in bent. In de breedte als generalist, of in de diepte als specialist. In de nationale – of internationale adviespraktijk. Bovendien word je direct na het afronden van jouw WO-studie Fiscaal Recht of Fiscale Economie aspirant lid van het NOB. Een betere start in een fiscale carrière is er niet. Het is aan jou om deze start te maken.

Interesse?

We bieden naast uitdagende startersfuncties ook mogelijkheden om bij BDO af te studeren of als werkstudent aan de slag te gaan. Ga voor alle voordelen van een carrière bij BDO naar www.werkenbijbdo.nl. Of neem voor meer informatie contact op met Saskia Bronsvoort, Adviseur Werving & Selectie, tel.: (040) 368 94 49, e-mail:saskia.bronsvoort@bdo.nl.