Alvarez & Marsal

Contact

Alvarez & Marsal
WTC H- Tower, Zuidplein 118
1077 XV Amsterdam
Nederland

+44 7583 018726

acrosson@alvarezandmarsal.com

alvarezandmarsal.com

Alvarez & Marsal

Alvarez & Marsal

A&M is van oorsprong een Amerikaans consultancybedrijf dat met name bekend staat om het assisteren bij herstructureringen en overnames. Op dit moment heeft A&M 8.000 werknemers in 37 landen. In Nederland biedt A&M onder andere diensten aan op het gebied van herstructurering, performance Improvement, waarderingen, M&A advies en fiscaal advies. A&M biedt géén auditdiensten aan en kan daardoor zonder conflicten en grote administratieve lasten haar diensten aanbieden. A&M staat bekend om haar proactieve en ondernemende attitude, heeft ondernemende werknemers, zijn proactief.

Nederlandse Fiscale praktijk

De Nederlandse fiscale praktijk van A&M is per 1 augustus 2021 gestart en bestaat momenteel uit 20 fiscalisten. De huidige fiscale praktijk bestaat met name uit advisering op het gebied van M&A (due diligence, SPA review, structuring) en Real Estate. De fiscale praktijk groeit ontzettend hard en A&M Nederland werkt op hele korte termijn toe naar een full service belastingadvieskantoor.

Wat vinden wij belangrijk?

Wij geloven in de kracht van diverse teams om complexe problemen op te lossen, waarde te creëren en veranderingen voor onze klanten te stimuleren. We onderscheiden ons door de ondernemende cultuur en de unieke en gevarieerde achtergronden van de mensen die bij ons werken.

  • Integrity: Never let financial gain compromise integrity.
  • Quality: Always value quality people and quality work.
  • Objectivity: Do your homework before you form conclusions.
  • Fun: Like what you do and with whom you do it.
  • Personal Reward: Perform interesting work with interesting people and achieve results that matter.
  • Inclusive Diversity: Embrace diversity, foster inclusiveness and reward merit.

Kennismaken

Wij zijn altijd op zoek naar nieuw talent daarom bieden wij verschillende mogelijkheden aan om kennis met A&M te maken. Wil je hier mee over weten, neem dan gerust contact op met een van ons, onze recruiter of kijk op onze website: https://www.alvarezandmarsal.com/global-locations/benelux

Contact

Ashleigh Crosson (Recruiter): acrosson@alvarezandmarsal.com, +44 7583 018726 

Pien Lansu (Associate Indirect tax): plansu@alvarezandmarsal.com, +31 6 82 88 43 28

Swen: sdurlinger@alvarezandmarsal.com, +31 6 22 54 97 20