CaCo 24-25

De Carrièrecommissie organiseert verschillende soorten evenementen in samenwerking met de partners van SFEER. Denk hierbij aan inhousedagen en recruitmentdiners. Het pronkstuk van deze commissie is het organiseren van een van SFEER haar grootste evenementen, de Bedrijvendag. Deze commissie is een waardevolle ervaring voor je carrière en helpt jou bij het vormen van een netwerk binnen de fiscale wereld.

De Carrièrrecommissie zal in september, tegelijk met het begin van het studiejaar van start gaan met de organisatie van de Bedrijvendag.

Je kan solliciteren voor de volgende functies:

 • Voorzitter
  Als voorzitter heb je de leiding over de commissie, zo leid je de vergaderingen en draag jij (samen met het coördinerend bestuurslid) de verantwoordelijkheid. Je plant de vergaderingen, verdeelt de taken onder de commissieleden en zorgt dat de gemaakte afspraken worden nagekomen. Tijdens de door deze commissie georganiseerde activiteiten draag jij zorg dat alles voorspoedig verloopt.

 • Secretaris
  Als secretaris houd jij de notulen bij tijdens de vergadering en zorg je voor de administratie. Daarnaast ben je voor SFEER-leden de contactpersoon van de commissie en verzorg je de correspondentie. Als secretaris houd je alles netjes bij en zorg je ervoor dat alles op tijd en goed verloopt volgens planning.

 • Penningmeester
  De penningmeester houdt zich vooral bezig met de financiën en is verantwoordelijk voor het budget van de commissie. Jij beoordeelt of de plannen van de commissie financieel haalbaar zijn.

 • Commissielid Extern
  Als commissielid extern ben jij verantwoordelijk voor de communicatie vanuit SFEER naar de externe partijen. Denk hierbij aan contact met kantoren en andere partijen. Je neemt het contact op en onderhoud deze ook, zo ben jij het eerste contactpunt. Je bent communicatief vaardig en hebt een goede beheersing van zowel de Nederlandse als de Engelse taal.

 • Commissielid Marketing
  Als commissielid marketing zorg jij voor de promotie van evenementen. Je hebt affiniteit met marketing en bent enigszins creatief. Je zorgt dat de leden op de hoogte zijn van de evenementen en dat deze goed bezocht worden.

Mocht je nog vragen hebben over deze commissie of een van de functies, neem contact op met Ruby Korshuize via +31 6 12077558.

Persoonsgegevens
In principe solliciteer je voor een bepaalde functie. Het kan natuurlijk voorkomen dat je tussen verschillende functies twijfelt, of dat je graag een tweede keuze bij ons kenbaar wil maken. Dit kun je hier aangeven.
In principe solliciteer je voor één commissie. Het kan natuurlijk zo zijn dat je twijfelt tussen twee commissies of dat beide commissies je leuk lijken. Dit kun je hier kenbaar maken.
CV & motivatiebrief
Overig