LuCo 24-25

De Lustrumcommissie zal er komend jaar voor zorgen dat we het tienjarige bestaan van SFEER groots kunnen vieren. Denk mee en organiseer samen met andere (alumni)leden lustrumactiviteiten, bijvoorbeeld een gala! Heb jij goede ideeën om een top lustrumjaar neer te zetten? Meld je dan nu aan!
Ook alumnileden mogen zich aanmelden voor de Lustrumcommissie!

Je kan solliciteren voor de volgende functies:

 • Voorzitter
  Als voorzitter heb je de leiding over de commissie, zo leid je de vergaderingen en draag jij (samen met het coördinerend bestuurslid) de verantwoordelijkheid. Je plant de vergaderingen, verdeelt de taken onder de commissieleden en zorgt dat de gemaakte afspraken worden nagekomen. Tijdens de door deze commissie georganiseerde activiteiten draag jij zorg dat alles voorspoedig verloopt.

 • Secretaris
  Als secretaris houd jij de notulen bij tijdens de vergadering en zorg je voor de administratie. Daarnaast ben je voor zowel SFEER-leden als externe partijen de contactpersoon van de commissie en verzorg je de correspondentie. Als secretaris houd je alles netjes bij en zorg je ervoor dat alles op tijd en goed verloopt volgens planning.

 • Penningmeester
  De penningmeester houdt zich vooral bezig met de financiën en is verantwoordelijk voor het budget van de commissie. Jij beoordeelt of de plannen van de commissie financieel haalbaar zijn.

 • Commissielid Marketing
  Als commissielid marketing zorg jij voor de promotie van evenementen. Je hebt affiniteit met marketing en bent enigszins creatief. Je zorgt dat de leden op de hoogte zijn van de evenementen en dat deze goed bezocht worden.

 • Commissielid Algemeen
  Als commissielid ben je een betrouwbaar en sociale duizendpoot. Je kan snel schakelen en kan verantwoordelijkheid dragen op veel oppervlaktes. Jij bent de helpende hand binnen deze commissie.

Mocht je nog vragen hebben over deze commissie of een van de functies, neem contact op met Ruby Korshuize via +31 6 12077558.

Persoonsgegevens
In principe solliciteer je voor een bepaalde functie. Het kan natuurlijk voorkomen dat je tussen verschillende functies twijfelt, of dat je graag een tweede keuze bij ons kenbaar wil maken. Dit kun je hier aangeven.
CV & Motivatiebrief
Overig