De Commissies

Carrièrecommissie

De Carrièrecommissie organiseert verschillende soorten evenementen in samenwerking met de partners van SFEER. Denk hierbij aan inhousedagen en recruitmentdiners. Het pronkstuk van deze commissie is het organiseren van een van SFEER haar grootste evenementen, de Bedrijvendag. Deze commissie is een waardevolle ervaring voor je carrière en helpt jou bij het vormen van een netwerk binnen de fiscale wereld. 

De Carrièrrecommissie zal in september, tegelijk met het begin van het studiejaar van start gaan met de organisatie van de Bedrijvendag. 

Lees hieronder de ervaring van Leslie van der Werf als Penningmeester 2023-2024:

''Afgelopen jaar heb ik de functie van penningmeester mogen bekleden voor de CarrièreCommissie. Net zoals voorgaande jaren wilde ik graag weer mijn steentje bijdragen als actief lid binnen SFEER. Omdat mijn wens was om meer in contact te komen met kantoren, was de CarrièreCommissie voor mij erg geschikt. Dit jaar begonnen we met de Bedrijvendag van SFEER en hierdoor was het gelijk volle bak.

Het organiseren van de Bedrijvendag is de grootste activiteit van de commissie. Samen met je commissieleden kun je veel keuzes zelf maken om de Bedrijvendag naar jullie wens en zo goed mogelijk in te vullen. Wij zijn dan ook meermaals op locatie geweest om afspraken te maken rondom organisatie en budget. Het is een drukke periode, maar de organisatie van zo'n groot evenement is erg leerzaam en je leert je commissiegenoten hierdoor gelijk erg goed kennen. Achteraf kijk je dan ook samen met trots terug op een geslaagd evenement.

Naast de Bedrijvendag organiseer je recruitmentdiners Het is hierbij een leuke uitdaging om een geschikt restaurant te kiezen binnen je beschikbare budget. Afgelopen jaar hebben wij weer een aantal mooie en voor SFEER nieuwe locaties in Amsterdam bezocht, en zo brengt de CaCo je eigenlijk overal. Tot slot is de CarrièreCommissie verantwoordelijk voor kantoorbezoeken, deze worden normaliter georganiseerd door de kantoren zelf. 

Enerzijds biedt de Carrièrrecommissie je dus de kans om in contact te komen met potentiële toekomstige werkgevers en je ontwikkel jij de nodige samenwerkings- en organisatorische vaardigheden en anderzijds geniet je van alle gezelligheid en de voordelen van een actief lidmaatschap bij SFEER.''

Ook geïntresseerd in deze mooie combinatie? Solliciteer dan voor maandag 8 juli 23:59 uur voor de CarrièreCommissie van 2024-2025!

Lustrumcommissie

Komend jaar viert SFEER haar tienjarig jubileum, wat betekent dat we alweer aan het tweede lustrum van onze vereniging toe zijn.
Omdat het vorige lustrum vijf jaar geleden helaas in de coronaperiode viel, is dit hét moment om deze gemiste jaren in te halen en het aankomende lustrum extra groots te vieren! 

We willen samen terugblikken op de afgelopen tien jaar en alle oud-besturen en oud-(commissie)leden bedanken voor hun waardevolle bijdragen. Zonder jullie zou SFEER niet de open, sfeervolle en waardevolle omgeving zijn die ze vandaag de dag is. Om jullie hiervoor te bedanken, willen wij het lustrumjaar zo memorabel mogelijk te maken. 

Hiervoor hebben wij jullie hulp uiteraard nodig. Dit is jouw kans om samen met andere (alumni)leden een jaar lang geweldige lustrumactiviteiten te organiseren! Denk aan een gala, sporttoernooi, gezellige avonden uit, een almanak en nog veel meer.  Ook kun je meedenken over een eventueel lustrumthema en een lustrum SFEER logo! De Lustrumcommissie krijgt veel vrijheid in de invulling en aanpak van dit lustrumjaar.​​​​​​​
Ook alumnileden mogen zich aanmelden voor de Lustrumcommissie.

Ben jij creatief, goed in het organiseren van feestjes en wil je bijdragen aan dit bijzondere jubileum? Solliciteer voor maandag 8 juli 23:59 uur voor de LustrumCommissie van 2024-2025!