Nieuws

Studiereis 2024: Kaapstad, Zuid-Afrika!

Studiereis 2024: Kaapstad, Zuid-Afrika!

Beste leden,

We zullen jullie niet langer in spanning houden - volgend jaar zal SFEER afreizen naar de hoofdstad van het prachtige Zuid-Afrika; Kaapstad!✈️ De locatie van de studiereis is vrijdag 3 november bekend gemaakt op de Herfstborrel. 

 

Ontdek het betoverende Kaapstad, Zuid-Afrika, als nooit tevoren! 🌍

Bereid je voor om de schoonheid en diversiteit van Kaapstad te ervaren tijdens onze exclusieve studiereis van 27 april 2024 tot 8 mei 2024.

Tijdens deze reis zul je getuige zijn van de indrukwekkende Tafelberg die majestueus boven de stad uitsteekt, de prachtige stranden die uitnodigen voor ontspanning en de bruisende straten vol met rijke geschiedenis en cultuur. Verken de adembenemende stad en bewonder het ongerepte natuur. Ook op fiscaal gebied is het een ontzettend interessante stad!

Onze studiereis naar Kaapstad is ontworpen om je horizon te verbreden, je kennis te verdiepen en je een onvergetelijke ervaring te bieden. Dit is jouw kans om te leren, te groeien en herinneringen te creëren met je medestudenten die een leven lang meegaan.

Klaar om je horizon te verbreden en de magie van Kaapstad te ontdekken? Meld je dan nu aan voor deze onvergetelijke reis.🌟

 

Aanmeldingen zijn gesloten.

 

Reacties

Log in om de reacties te lezen en te plaatsen