SFEER Fiscale Bedrijvendag

Deelname

Aanmelden voor dit evenement is niet meer mogelijk

Over dit evenement

Categorie
Carrière
Organisator
Bestuur IV
Datum en tijd
5 apr. 2019 09:30 - 18:00
Locatie
Hotel Okura Amsterdam

SFEER Fiscale Bedrijvendag

In de bruisende wijk de Pijp ligt het Okura Hotel Amsterdam, lid van The Leading Hotels of the World. Met haar vooruitstrevende en elegante service en subtiele hang naar perfectie is zij de perfecte locatie voor de vierde Fiscale Bedrijvendag van SFEER!

Waan je samen met zeventien van de meest hoogstaande fiscale kantoren van Nederland in de extravagante luxe die dit hotel te bieden heeft. Tijdens de Bedrijvendag heb je de kans om goed kennis te maken met deze kantoren door middel van workshops en presentaties.

Haal het maximale uit deze dag door je op te geven voor een individueel gesprek! In 20 minuten heb je de kans jezelf uit te laten blinken en essentiële vragen te stellen aan een kantoor naar keuze. 

De Bedrijvendag zal dit jaar plaats vinden op 5 april. De dag is inclusief inspirerende sprekers, een luxe lunch, informatiemarkt en afsluitend zullen wij sfeervol gezamenlijk het glas heffen op de borrel! De vier workshops duren ieder een uur met na iedere ronde een pauze. De dag zal beginnen rond 09:30 en eindigen rond 18:00. 

Wij zien jou op 5 april 2019 tijdens de vierde Bedrijvendag van SFEER!

De 17 deelnemende kantoren zijn:
Accon AVM
Baker McKenzie
Baker Tilly
BDO
Crowe Foederer
De Belastingdienst
Deloitte
EY
Grant  Thornton
Loyens & Loeff
Mazars
Meijburg & Co.
PwC
RSM
Tax at Work
TMF
Van Doorne

 

 

N.B: De SFEER Fiscale Bedrijvendag is voor deelnemers geheel gratis omdat SFEER alle kosten op zich neemt. Hierdoor is het van belang dat iedereen die zich aanmeldt, ook daadwerkelijk aanwezig is op de Bedrijvendag. Deelnemers dienen akkoord te gaan met de boeteclausule in het inschrijfformulier.