Van Noord Belastingadvies

Contact

Van Noord Belastingadvies
Dynamostraat 72
1014 BZ Amsterdam
Nederland

geenboekhoudernodig.nl

Van Noord Belastingadvies

Hi there! Wij zijn Van Noord Belastingadvies, een boekhoud- en belastingadvieskantoor gevestigd in Amsterdam. Onze klanten zijn fijne en gedreven ondernemers uit het midden en kleinbedrijf.

 

Moderne benadering en voorliefde voor innovatie

We staan voor een moderne benadering van de aangifte inkomstenbelasting, vennootschapsbelasting en het proces rond boekhouden waarbij ondernemers meer bij het proces betrokken worden. We houden van innovatie en vooruitgang. Als kantoor ontwikkelen we ook zelf software  Zo ontwikkelden wij een online applicatie waarmee klanten automatisch doorlopend hun verschuldigde belasting kunnen inzien.

 

Een flexibel, gezellig kantoor waar ruimte is voor ontwikkeling

We vinden het enorm belangrijk dat mensen zich kunnen blijven ontwikkelen. Binnen VNBA nemen wij daarom echt de tijd voor het inwerken van nieuwe mensen en is er een op maat gemaakt traineeship voor nieuwe werknemers. Binnen dit traineeship leren mensen niet alleen de fijne kneepjes van de aangifte, maar krijg je ook training van een extern bureau op het gebied van communicatie, presentatie en schrijven. Hier heb je ook in je latere carrière veel aan.   

 

Onderscheidende kenmerken:

  • Ruimte voor jou en jouw persoonlijke ontwikkeling.

  • Nuchtere Amsterdamse blik op complexe zaken

  • Rechtstreeks contact met de eindklant

  • Goed bereikbaar met OV en gratis voor de deur parkeren