Moore MTH

Moore MTH

Het beste naar boven halen. In onze klanten, in elkaar én in onszelf, dat is waar we voor gaan. Als lid van de Moore familie zijn we zowel lokaal, nationaal als internationaal herkenbaar als kennispartner en klankbord van ondernemers om te helpen succesvol te zijn in een veranderende wereld. Dit doen wij met een sterk team dat geïnspireerd is door ondernemerschap, liefde heeft voor het vak en plezier heeft met elkaar. Relaties bouwen en waarde creëren. Dat is wie we zijn. Dat is Moore MTH.

Bij Moore MTH grijp jij elke dag pro actief die gelegenheid aan om je – verder – te ontwikkelen als ambitieuze junior belastingadviseur. Daar word jij beter van en Moore MTH als organisatie ook. Wij geloven in de mens achter de prestaties en supporten jou bij het behalen van jouw doelen. Moore MTH organiseert voor al haar belastingadviseurs twee keer per jaar een tweedaagse course in een hotel met overnachting waarbij externe professionals fiscale relevante actuele kennis en onderwerpen onder de aandacht brengen. De avond wordt natuurlijk standaard gezellig afgesloten aan de bar met jouw fiscale collega’s en jij maakt als junior belastingadviseur meteen deel uit van ons team. Daarnaast kan jij na het afronden van jouw master beginnen aan de driejarige beroepsopleiding van de Nederlandse Orde van Belastingadviseurs en kan je heel veel inhoudelijke cursussen ten aanzien van allerlei fiscale onderwerpen online volgen mocht je daar behoefte aan hebben. Omdat wij het belangrijk vinden dat jij je snel thuis voelt is er naast persoonlijke ontwikkeling ook ruimte aanwezig om collega’s op andere manieren te leren kennen met onder andere het project ‘mth on the move’. Kortom aan begeleiding, kennis en doorgroeimogelijkheden geen gebrek!

Wist je dat veel van onze medewerkers hierom jarenlang bij ons blijven? Dat vinden wij een enorm compliment. Voor jou creëren we een persoonlijk aanbod dat bij jou en jouw functie past. Natuurlijk is er meer. Dat bespreken we graag met je in een persoonlijk gesprek.

Hebben wij je interesse gewekt of wil je graag eens om tafel om Moore MTH beter te leren kennen? Neem contact op met onze recruitment afdeling via werken@moore-mth.nl. De koffie, thee of een glaasje fris staan altijd klaar! Wil je ervaringen van andere collega’s horen? Neem dan eens een kijkje op moore-mth.nl/werken-bij-mth of https://moore-mth.nl/