Mazars

Contact

Mazars
Delflandlaan 1
1062 EA Amsterdam
Nederland

+31 88 277 14 52

florus.vanloon@mazars.nl

werkenbijmazars.talent-soft.com/accueil.aspx

Mazars

Mazars Accountants en Belastingadviseurs

Niet iedereen heeft het: twee goed ontwikkelde hersenhelften. Waardoor je kunt inspireren en analyseren. Kennis is essentieel, maar kansen creëren is minstens zo belangrijk. Het gaat erom dat je je linker- én rechterhersenhelft gebruikt. Ondernemers vinden die combinatie heel waardevol.

Bij Mazars werken accountants en belastingadviseurs die niet alleen analyseren en controleren, maar ook inspireren en creëren. Onze accountants, belastingadviseurs en consultants zijn in staat kennis om te zetten in kansen. En dat is wat onze medewerkers onderscheidt. De creativiteit en eigenzinnigheid in combinatie met een kritische en professionele houding leiden tot andere, waardevolle invalshoeken en nieuwe inzichten.

 

Ontdek je talent

Als starter biedt Mazars je een prachtige carrière met aandacht voor coaching en vakinhoudelijke en persoonlijke ontwikkeling, maar bovenal werkplezier. Je wordt breed opgeleid en maakt kennis met de vele facetten van het fiscale vakgebied. Dankzij de persoonlijke begeleiding en coaching kun je jouw toekomst in goede banen leiden. Daarnaast kun je rekenen op een uitstekende studieregeling met diverse vakinhoudelijke en persoonlijke vaardigheidstrainingen die je helpen in jouw loopbaan. Op deze manier kun je blijven werken aan jouw professionaliteit, integriteit en focus op kwaliteit.

 

Wat kun je verwachten?

Als belastingadviseur houd jij je bezig met uiteenlopende fiscale vraagstukken, bijvoorbeeld op het gebied van tax planning, estate planning, loon- en omzetbelasting en het internationale belastingrecht. Enerzijds reageer je op de waan van de dag, anderzijds kijk je vooruit. Wij krijgen energie van het leveren van praktische en waardevolle oplossingen waar ondernemers verder mee kunnen. Kun jij je hierin vinden? Dan is Mazars de werkgever voor jou!

 

Mazars in Nederland

Mazars is gespecialiseerd in accountancy, belastingadvies en adviesdiensten. Vanuit kennis op deze vakgebieden creëren wij kansen voor (internationale) ondernemingen, organisaties in de publieke sector, MKB ondernemers en vermogende particulieren. Wij dragen bij aan het succes van de klanten door, binnen de kaders van het vak, waardevolle inzichten en nieuwe oplossingen te bieden. Dat is wat onze medewerkers onderscheidt.

 

Wereldwijd karakter

Werken bij Mazars betekent werken in een internationale organisatie. Wij zijn onderdeel van de internationale Mazars Groep die, met een geïntegreerd karakter en een hechte internationale samenwerking, op het gebied van accountancy en belastingadvies behoort tot de Europese marktleiders. Wereldwijd werken er 15.000 professionals bij Mazars in 73 landen.

Bij Mazars kun je diverse internationale mogelijkheden ervaren en creëren. Niet alleen door ons internationale netwerk, maar ook door de internationale klantenkring. Wij stimuleren onze medewerkers grenzen te verleggen door tijdelijke internationale uitwisselingen aan te gaan.

 

Durf jij mee?

Houd jij van diversiteit en wil jij je op breed vlak ontwikkelen? Ga dan aan de slag bij Mazars en bekijk onze vacatures op www.mazars.nl.

Heb je vragen of wil je meer weten over onze carrièremogelijkheden? Praat dat eens met Florus van Loon per e-mail florus.vanloon@mazars.nl of per telefoon: 088 277 14 52. Of kijk eens op onze vacaturesite.

Vacatures