Nieuws

Update COVID-19/coronavirus

Update COVID-19/coronavirus

Beste SFEER-leden,

De afgelopen tijd is Nederland in de ban van COVID-19/het coronavirus. Dit heeft grote gevolgen op ons dagelijks leven. Zo worden colleges online gevolgd, de horeca sloot haar deuren en tentamens zijn verplaatst. Daarnaast worden er vrijwel iedere dag nieuwe maatregelen afgekondigd en wordt benadrukt ook de eerdere maatregelen na te blijven leven. Dit alles heeft er toe geleid dat wij als Bestuur V van SFEER enkele rigoureuze maatregelen hebben moeten nemen. Voor ons staat de gezondheid van alle aanwezigen op evenementen op de eerste plaats en mede hierom hebben wij het volgende besluit genomen.

De SFEER Bedrijvendag van vrijdag 17 april zal worden verplaatst naar volgend jaar. In overleg met de Johan Cruijff Arena bleek dit de meest geschikte oplossing. Tegen die tijd zullen jullie meer informatie ontvangen en wij hopen jullie daar allen volgend jaar te zien.

Voorts moeten wij ook mededelen dat het Lustrumfeest van vrijdag 24 april zal worden verplaatst. De nieuwe datum is nog onbekend maar dit zal waarschijnlijk eind oktober 2020 worden. 

Ook hebben wij besloten dat de Studiereis naar Toronto van 30 april zal worden afgelast. Momenteel geldt er een negatief reisadvies (code: oranje) en het beleid van de UvA stelt dat het niet is toegestaan af te reizen naar gebieden waar een negatief reisadvies geldt. Hoewel het reisadvies nog kan wijzigen dienen wij op basis van de huidige informatie een keuze te maken. Aan de deelnemers van de studiereis zal per e-mail meer informatie worden gestuurd.

In deze zware tijden moeten wij lastige beslissingen nemen. Het doet ons pijn om in de mooiste maanden van het collegejaar deze evenementen te moeten afgelasten dan wel verplaatsen. Voor ons staat de gezondheid van alle aanwezigen centraal en mede daarom zijn wij tot dit besluit gekomen. Wij hopen dat onze latere evenementen doorgang kunnen vinden. Wij houden alle ontwikkelingen nauwlettend in de gaten en zullen jullie op de hoogte houden van eventuele veranderingen.

Mochten er naar aanleiding van bovenstaande vragen zijn dan zijn wij uiteraard beschikbaar.

 

Met vriendelijk groet,

Bestuur V

Reacties

Log in om de reacties te lezen en te plaatsen