Nieuws

Studiereis!

Studiereis!

Beste leden,

Zoals velen al hebben gehoord zal SFEER dit studiejaar eindelijk weer op studiereis gaan, en wel naar Montreal in Canada! We zullen naar deze geweldige stad vertrekken op 3 mei. Tijdens de reis zullen we verschillende kantoren, universiteiten, natuurparken en vele andere spectaculaire bezienswaardigheden in en rond Montreal bezoeken. Op 12 mei vertrekken we weer vanuit Montreal.

Deze studiereis zal van 3 mei t/m 12 mei 2022 plaatsvinden en eigen bijdrage is slechts € 650,00! Dit bedrag is inclusief:

  • Een directe vlucht naar Montreal 
  • 9 hotelovernachtingen
  • eTA (reistoestemmingsformulier)
  • geweldig programma  

Meer informatie over de reis:

Natuurlijk zullen we ons aan de coronaregels houden en daarbij is momenteel ook een negatieve Coronatest voor de heenvlucht benodigd. SFEER zal het proces rondom het faciliteren van deze testen regelen en hierover wordt t.z.t. contact met de deelnemers opgenomen.

De bijdrage voor de studiereis naar Montreal zal EUR 650,- zijn. Dit bedrag is in drie termijnen te betalen, uiteraard mag het bedrag ook in één keer betaald worden. De eerste termijn is 23 december 2021 en bedraagt EUR 200,-, de tweede termijn is 24 februari 2022 en bedraagt EUR 250,-, tot slot is de derde termijn 24 maart 2022 en deze bedraagt EUR 200,-. De bovenstaande drie data vallen allen na het maandelijks uitbetalingsmoment van DUO, dus een eventuele DUO-bijdrage is iedere termijn mogelijk!

Aanmeldprocedure:

Het is vanaf 22 november 2021 t/m 1 december 2021 mogelijk om je aan te melden voor de studiereis. Het aanmeldproces zal bestaan uit het via de site inleveren van je CV en een motivatiebrief. Na de deadline op 1 december zal er contact met je worden opgenomen voor het inplannen van een kennismakingsgesprek met de Studiereiscommissie. Deze gesprekken zullen plaatsvinden van 2 t/m 12 december. In de week van 13 december zal vervolgens met de definitieve deelnemers contact worden opgenomen!

Reacties

Log in om de reacties te lezen en te plaatsen