Nieuws

SFEER zoekt Bestuur VII

SFEER zoekt Bestuur VII

SFEER IS OP ZOEK NAAR JOU

Afgelopen jaar is rommelig en onzeker geweest, maar met de toename van de vaccins is er weer frisse en nieuwe hoop op aankomend jaar!

Hopelijk zal volgend jaar weer vol zijn met fysieke evenementen, zoals gezellige borrels met je mede-studenten in de kroeg maar ook inhoudelijke Academy's om je soft-skills bij te schaven op kantoor bij een van onze partners. Lijkt het jou leuk om bij SFEER, na een turbulent jaar, aan het roer te staan en de mooiste fiscale studievereniging in Nederland te manouvreren in een nieuw normaal?  

Dan is SFEER op zoek naar jou voor Bestuur VII!

Met het zicht op de vaccins lijken de fysieke evenementen geen verre droom meer maar eerder een toekomstige werkelijkheid. Na een jaar online evenementen is iedereen weer toe aan fysieke gezellige borrels, informatieve inhousedagen en leerzame Academy’s. Dit is jouw kans om deze fysieke evenementen weer op te pakken en te organiseren voor al onze smachtende leden!

Als Bestuur VII van SFEER leer je in een druk jaar om als team te werken. In dit teamverband zal je op het heetst moment van de strijd keuzes moeten maken, de zeilen moeten bij sturen en samen onze jonge, prachtige en gezellige vereniging te sturen naar een nieuw normaal. Niet alleen leer je in een bestuursjaar mede-studenten en kantoren kennen, maar ook jezelf! Daag jezelf uit door een bestuursjaar te doen bij SFEER.

Lijkt jou het leuk en ben je benieuwd naar de verschillende functies en wat deze precies inhouden? Kijk dan onder het tabje ‘functies’ om hier meer over te weten te komen.

Iedere week zal er een persoonlijk verhaal geplaatst worden van één van de bestuursleden, dus houd onze website en sociale mediakanalen goed in de gaten.

Mocht je geïnteresseerd zijn in een functie of wil je meer weten over wat een bestuursjaar inhoud? Schroom dan niet en neem contact op met het desbetreffende bestuurslid.

Ook zal op donderdag 22 april een online koffiemomentje worden ingepland waarbij je vragen kan stellen aan de zittende bestuursleden! (De exacte tijd van het koffie moment zal later worden gepubliceerd)

Solliciteren voor een van de functies kan vanaf 5 april t/m 10 mei!  

Reacties

Log in om de reacties te lezen en te plaatsen