Nieuws

Fiscaal Congres 2020

Fiscaal Congres 2020

In samenwerking met de Amsterdamse Universiteits-Vereniging (AUV) en het Register Belastingadviseurs zal op woensdag 26 februari een van de grootste jaarlijkse evenementen van SFEER plaatsvinden!

In een wereld die elk jaar meer globaliseert, veranderen de manieren van belastingontduiking ook. Ons land wordt met regelmaat aangewezen als belastingparadijs en als doorvoerland voor zwart geld. Volgens onderzoekers wordt er in Nederland jaarlijks bijna 13 miljard euro witgewassen, maar wat is witwassen precies? Wat is de impact van deze criminele activiteit op onze maatschappij, en misschien wel een van de belangrijkste vragen: welke rol spelen overheid en banken tegen de bestrijding hiervan?

Met trots presenteren wij jullie dan ook het thema van het Fiscaal Congres 2020: Witwassen, een wereldwijd probleem.

Tijdens deze enerverende avond komen er sprekers aan het woord die elk op een andere manier betrokken zijn bij de bestrijding van witwaspraktijken. Zo zullen zij ons bijvoorbeeld meenemen door de verschillende fases van het witwassen en antwoorden geven op de eerder genoemde vragen. Aan het eind zal er een paneldiscussie plaatsvinden waarna we allen gezellig kunnen borrelen en napraten.

Deze avond zal gehouden worden op woensdag 26 februari vanaf 18.30 uur en zal wederom plaatsvinden op de mooie locatie De Balie op het Leidseplein. Toegang is gratis voor SFEER en AUV-leden; externen kunnen het evenement bijwonen voor €5,00.

Zorg dat je alles over dit zeer actuele, interessante en vooral leuke onderwerp te weten komt en schrijf je snel in!

In aanloop naar het Congres zullen we de sprekers aan jullie voorstellen. Hou de site en de social media-kanalen dus goed in de gaten!

Reacties

Log in om de reacties te lezen en te plaatsen