Nieuws

SFEER Bedrijvendag 2020

SFEER Bedrijvendag 2020

We zullen jullie niet langer in spanning houden…

De SFEER Bedrijvendag 2020 zal dit jaar gehouden worden in het grootste stadion van Nederland: de Johan Cruijff ArenA!

Als de thuisbasis van AFCA Ajax, biedt de Johan Cruijff ArenA plaats aan zo’n 55.000 voetbalfans per wedstrijd. Daarnaast staat het bekend om zijn vele concerten met meerdere nationale en internationale beroemdheden. Na eerdere succesvolle optredens van o.a. Michael Jackson en Beyonce, zal dit jaar SFEER op 17 april het meest besproken evenement in de ArenA organiseren!

De SFEER Bedrijvendag is dé kans voor jou om in contact te komen met je toekomstige werkgever. Of je nu een carrière ambieert bij een kantoor of bij de overheid, op onze bedrijvendag kan je alle mogelijkheden ontdekken! Ervaar door middel van een workshop en/of een  individueel gesprek welk bedrijf het beste bij je past. Wij zullen zorgen voor een relaxte setting waarin jij je optimaal durft te tonen aan de bedrijven en zo in staat bent de perfecte match te vinden. Tot slot zullen we afsluiten met een recruitmentborrel waar je, onder het genot van een hapje en een drankje, de laatste brandende vragen aan kantoren kunt stellen. 

Aan de SFEER Bedrijvendag zullen dit jaar ca. 18 kantoren deelnemen. Door middel van workshops en individuele gesprekken kan je de bedrijven beter leren kennen en is het dus dé perfecte gelegenheid om een stage of werkstudentschap binnen te slepen.

De inschrijvingen zullen open gaan op 19 februari, dus zet die datum alvast in je agenda!

Reacties

Log in om de reacties te lezen en te plaatsen