Nieuws

Solliciteer nu!

Solliciteer nu!

Je kunt vanaf nu solliciteren!

Wil jij je een jaar lang inzetten voor de mooiste fiscale studievereniging van Nederland? Lijkt het jou geweldig om commissies aan te sturen, (nieuwe) evenementen op te zetten en te organiseren, de eindverantwoordelijkheid te dragen binnen een jonge, snelgroeiende vereniging en natuurlijk heel veel nieuwe mensen te ontmoeten?

Dan is een bestuursjaar bij SFEER echt wat voor jou!

Zet de nieuwe lijn uit voor SFEER, leer jezelf kennen, werk aan je persoonlijke kwaliteiten en bouw een groot netwerk op. Welke functie je ook ambieert, samen met je mede-bestuursleden werk je als team gedurende een druk en fantastisch jaar aan een breed scala van evenementen en projecten.

Op de site kun je meer informatie vinden over de verschillende functies binnen het bestuur. Heb je nog vragen of ben je benieuwd hoe een dag van een bestuurslid er echt uit ziet? Op 22 april organiseert Bestuur V een heuse Skype-meeting! Hier zullen de bestuursleden meer vertellen over hun ervaringen en kun jij al je vragen stellen. Meer informatie hierover volgt snel. Heb je al een idee welke functie jou het meeste aanspreekt en wil je dit bestuurslid graag apart spreken? Ook dat is uiteraard mogelijk! App, bel of mail het betreffende bestuurslid via de contactgegevens die staan vermeld op de site.

Reacties

Log in om de reacties te lezen en te plaatsen