Wintersport SFEER x JFAS 2023

Over dit evenement

Categorie
Sport & Reizen
Organisator
Wintersportcommissie
Datum en tijd
14 jan. 2023 14:50 - 22 jan. 2023 14:55
Locatie
Val Thorens, Frankrijk

Wintersport SFEER x JFAS 2023

WINTERSPORT 2023 IS VOL!

Beste leden,

De dagen worden korter en de temperaturen dalen. Ieder nadeel heeft ook zijn voordeel want dit betekent wel dat wij kunnen denken aan de Wintersport! 

Wij zullen onze krachten bundelen en daarom organiseert SFEER ook dit jaar samen met JFAS de wintersport! Van 14 januari t/m 22 januari 2023 zullen wij de pistes trotseren in het hoogste skistation van Europa:  Val Thorens!  Zaterdag 14 januari zal SFEER en JFAS samen de reis maken naar Frankrijk waar wij een week lang gaan skiën/snowboarden en natuurlijk apres skiën! Val Thorens is het skioord dat het beste van het skiën combineert met de beste sfeer. Op 22 januari zijn wij weer terug in Amsterdam. 

De reis zal €560,- kosten. Hiervoor heb je de busreis, overnachtingen, skipas én nog een extraatje. ⛷️
Ook als jij nog geen fanatieke wintersporter bent kan jij mee met deze reis. Er worden namelijk lessen aangeboden waardoor jij binnen de kortste tijd de pistes onveilig kan maken! Ga jij al als een speer op de pistes? Dan is er ook nog een mogelijkheid om jouw skipas uit te breiden. Materiaalverhuur en alle andere extra mogelijkheden zijn te vinden bij de aanmelding.