Studiereis 2023

Over dit evenement

Categorie
Sport & Reizen
Organisator
Studiereiscommissie
Datum en tijd
28 apr. 2023 08:00 - 8 mei 2023 12:00
Locatie
Mexico-Stad

Studiereis 2023

AANMELDING GESLOTEN 

Lieve leden,

Nadat SFEER afgelopen jaren haar grenzen heeft verlegd naar o.a. Montreal, Shanghai en Bangkok, is het dit jaar tijd om te vliegen naar een voor SFEER nog onbekend deel van de wereld, namelijk Latijns-Amerika. 

Met trots presenteren wij onze bestemming van dit academisch jaar: Mexico-Stad!

Mexico-Stad is het politieke, economische en culturele centrum van Mexico en met meer dan 23 miljoen inwoners een van de grootste stedelijke gebieden ter wereld. Mexico-Stad is een van de levendigste steden ter wereld, met een beroemde kunst- en cultuurscene. Wil jij weten wat deze geweldige stad allemaal te bieden heeft? Meld je dan snel aan en maak het zelf mee!

Meer informatie over de reis:
Deze studiereis zal van 28 april tot en met 8 mei 2023 plaatsvinden en de eigen bijdrage is €750. Dit bedrag is inclusief:

  • Een vlucht vanaf Schiphol
  • 9 hotelovernachtingen 
  • Een geweldig programma  

Tijdens het zeer diverse programma bezoeken we onder andere verschillende kantoren, gaan we langs de universiteit van Mexico-Stad en leren we de cultuur van de stad kennen door verschillende culturele uitjes! Bovendien is er vrije ruimte om zelf op stap te gaan zodat je deze wereldstad nog beter kunt verkennen. Kortom een reis die je zeker niet mag én wilt missen!

*Let op: het bedrag dient in 3 termijnen te worden betaald. De eerste termijn bedraagt €250,- en dient uiterlijk op 4 december te zijn overgemaakt. 

Wij vliegen met een indirecte vlucht met een overstap in Houston (Amerika) naar Mexico-stad. Hierdoor dient elke deelnemer te bezitten over een ESTA, de kosten hiervoor worden betaald door SFEER. Momenteel zijn er inreisvoorwaarden in Amerika, een volledige vaccinatie is verplicht. De huidige eisen zijn te vinden via https://www.cdc.gov/coronavirus/2019-ncov/travelers/proof-of-vaccination.html#covid-vaccines

Aanmeldprocedure:
Voor de aanmelding ontvangen we graag een motivatiebrief van maximaal 1 A4’tje waarin in ieder geval staat vermeld waarom je mee wil, wat je kan toevoegen aan de groep/reis en wat je graag zou willen doen tijdens de reis. Naast de aanmelding via de site, voeren we een kort kennismakingsgesprek. Daarna zal zo snel mogelijk bekend worden gemaakt of je mee mag op reis.

De aanmeldingen staan open van maandag 31 oktober t/m zondag 6 november, dus wees er snel bij! Mocht je nog vragen hebben, neem dan gerust contact op met ons via studiereis@sfeeramsterdam.nl.

*Let op: deze reis is bestemd voor ouderejaars. Eerstejaarsstudenten kunnen zich later dit jaar aanmelden voor het Eerstejaarsweekend en de Academische reis.