Studiereis

Deelname

Aanmelden voor dit evenement is niet meer mogelijk

Over dit evenement

Categorie
Sport & Reizen
Vanaf
30 apr. 2020 09:00:00
Tot
11 mei 2020 15:00:00
Locatie
Toronto

Studiereis

LET OP: afgelast

 

Lieve leden,

Er wordt hard gewerkt aan het organiseren van de veelbesproken studiereis, waarvan de aanmeldingen al op zaterdag 16 november zullen worden geopend!

Met trots presenteren wij onze bestemming van dit academisch jaar: Toronto!!

Toronto is de grootste van stad van Canada en de vierde grootste stad van heel Noord-Amerika! Maar dat is niet alles! Zo komt Drake hier vandaan, is de welbekende serie Suits hier opgenomen en kent de stad twee nationale sporten: ijshockey en lacrosse. Mede hierdoor is Toronto een internationaal centrum op het gebied van zaken, financiën, kunst, sport en cultuur. Het wordt dan ook gezien als een van de meest multiculturele steden ter wereld. Dit is maar een klein deel van wat deze geweldige stad te bieden heeft. Meer weten? Schrijf je dan snel in en maak het zelf mee!

Meer informatie over de reis:
Deze studiereis zal van 30 april t/m 11 mei 2020 plaatsvinden en de eigen bijdrage is slechts € 650,00!* Dit bedrag is inclusief:

  • Een directe vlucht vanaf Schiphol
  • 10 hotelovernachtingen met zwembad, fitnessruimte en sauna
  • eTA (reistoestemmingsformulier)
  • geweldig programma  

Tijdens het zeer diverse programma bezoeken we onder andere verschillende kantoren, gaan we langs de universiteit van Toronto en leren we de cultuur van de stad kennen door verschillende culturele uitjes! Bovendien is er vrije ruimte om zelf op stap te gaan zodat je deze wereldstad nog beter kunt verkennen. Kortom een reis die je zeker niet mag én wilt missen!

*Let op: het bedrag dient in 3 termijnen te worden betaald. De eerste termijn bedraagt €150,- en dient uiterlijk op 23 december te zijn overgemaakt.

Aanmeldprocedure:
Aangezien we iedereen een kans willen geven om mee te kunnen gaan, gaat het aanmelden via een selectieprocedure i.p.v. ‘wie het eerst komt wie het eerst maalt’. Voor de aanmelding ontvangen we graag een motivatiebrief van maximaal 1 A4’tje waarin in ieder geval staat vermeld waarom je mee wil, wat je kan toevoegen aan de groep/reis en wat je graag zou willen doen tijdens de reis. Naast de aanmelding via de site, voeren we een kort kennismakingsgesprek. Daarna zal zo snel mogelijk bekend worden gemaakt of je mee mag op reis.

De aanmeldingen staan open van zaterdag 16 november t/m zaterdag 7 december, dus wees er snel bij! Mocht je nog vragen hebben, neem dan gerust contact op met ons via studiereis@sfeeramsterdam.nl