SFEER X Brussel

Deelname

Aanmelden voor dit evenement is niet meer mogelijk

Over dit evenement

Categorie
Academisch
Vanaf
2 apr. 2020 08:00:00
Tot
4 apr. 2020 16:00:00
Locatie
Brussel

SFEER X Brussel

LET OP: AFGELAST

 

Na twee succesvolle jaren Luxemburg, kent de academische reis van SFEER dit jaar een andere bestemming. Dit jaar zullen wij de hoofdstad van het mooie België bezoeken: Brussel!

Wil je samen met je medestudenten op een leuke én leerzame manier Brussel ontdekken? Dan is dit je kans! Ga samen met SFEER van donderdag 2 t/m zaterdag 4 april mee op reis en bezoek onder andere de Europese Commissie. 

Tijdens deze reis zullen wij een kijkje achter de schermen nemen bij het ‘dagelijks bestuur’ van de Europese Unie. De Europese Commissie is o.a. verantwoordelijk voor het indienen van wetsvoorstellen, het handhaven van het EU-recht, en het vertegenwoordigen van de EU op internationaal niveau. Wij zullen hier onder andere een presentatie krijgen over ons eigen vakgebied, de fiscaliteit!

Tijdens deze reis is er natuurlijk ook voldoende ruimte voor ontspanning ingepland en gaan we samen Brussel verkennen. Zo krijg je de kans om wat meer van de stad te ontdekken en zullen we met z’n allen gezellig dineren en borrelen. De perfecte kans om je (internationale) netwerk verder uit te breiden!

Dit alles kost je slechts €50,00 (incl. vervoer, hotelverblijf, excursies en diner)! 

De aanmeldingen sluiten op zondag 15 maart om 23.59 uur. De selectie zal plaatsvinden op basis van de ingevulde motivatie.