SFEER Gala

Deelname

Aanmelden mogelijk vanaf
28 feb. 2020 14:00:00

Over dit evenement

Categorie
Sociaal
Vanaf
27 mrt. 2020 18:30:00
Tot
28 mrt. 2020 02:30:00
Locatie
Akhnaton

SFEER Gala

Het gala van SFEER komt steeds dichterbij. Wij zullen dan ook de onthulling van de feest- en dinerlocatie niet langer uitstellen.

Het heerlijke diner zal vanaf 19 uur plaatsvinden bij: 

Humphrey’s! 

Het diner zal bij Restaurant Humphrey’s worden gehouden op de locatie van de Nieuwezijds kolk 23. We zullen bij Humphrey's genieten van een heerlijk 3-gangen diner. Bij het diner zal er een onbeperkte Hollandse bar zijn. Gelukkig zullen de buren geen last hebben van onze gezelligheid, want wij zullen na het diner het feest voortzetten in: 

Akhnaton! 

Dit is de partyruimte die naast de Humphrey's zit! Akhnaton is een prachtige locatie waar we tot in de vroege uurtjes kunnen dansen. Om jullie daarbij te stimuleren zal er de hele avond onbeperkt drank zijn, dus genoeg gin-tonics, biertjes of wijntjes. Ook zullen er meerdere vette artiesten draaien op de 27ste. Er zal dus maar één uberritje nodig zijn naar zowel het diner als het feest. Met een pak of galajurk op de fiets zal dus niet nodig zijn. 

De kaartverkoop start 28 februari. Houd dus vooral de site en social media in de gaten! Want dit feest mag je absoluut niet missen!