SFEER Gala

Deelname

Aanmelden voor dit evenement is niet meer mogelijk

Over dit evenement

Categorie
Sociaal
Vanaf
27 mrt. 2020 18:30:00
Tot
28 mrt. 2020 02:30:00
Locatie
Akhnaton

SFEER Gala

LET OP: AFGELAST

 

Het is zover. De kaartverkoop van het SFEER-gala 2020 is geopend!
Ligt je pak of galajurk al klaar en is je alcoholtolerantie op peil? Zo ja, goed op weg. Zo niet, dan is het nu tijd om hier werk van te gaan maken. Dit gaat namelijk echt een knalfuif worden. 

Diner
Voor de leden die een kaartje kopen incl. diner zal de pracht avond om 18:30 beginnen bij Restaurant Humprey’s op de Nieuwezijds Kolk. Hier zullen wij samen genieten van een heerlijk 3-gangenmenu. (Bij het kopen van je kaartje voor het diner kun je aangeven wat je wilt eten. Je kunt per gang keuze maken uit drie opties). Het diner zal zijn onder het genot van een onbeperkte hoeveelheid wijn, bier of fris. We hebben namelijk tijdens het diner een open Hollandse bar. 

Gala
Als dit voor sommigen van ons niet genoeg is, zal ook op het gala bij Akhnaton de bar de hele avond open zijn. Bij Akhnaton zal er ook sterk worden geschonken voor iedereen die toch meer van de Gin Tonics is. Het gala zelf zal beginnen om 21:30. 
De avond zal goed worden gestart door de eerste DJ van de avond Loet L’Herminez. Maar dit zal niet de enige DJ van de avond zijn. Later op de avond zullen De Ideale Schoonzonen het feest afsluiten. 

Kaartverkoop
Er zijn twee typen kaartjes. Er zijn kaartjes voor zowel het diner als voor het gala, en er zullen kaartjes beschikbaar zijn voor alleen het gala. Voor intro’s buiten SFEER kunnen ook kaartjes worden gekocht. Dit zijn introducé-kaartjes. Dit is wat de kaartjes kosten: 
- Gala incl. diner voor leden: €34,50 
- Gala incl. diner voor externen: €39,50 
- Alleen gala-kaartje voor leden: €19,50 
- Alleen gala-kaartje voor externen: €24,50 

De kaarten zijn vanaf vandaag te koop op de site. Er zijn maar een beperkt aantal kaarten te koop dus wees er zo snel mogelijk bij. Voor leden die op vrijdagavond tot 18.00 uur tentamen hebben is er de mogelijkheid om je om te kleden op de gala-locatie.