SFEER Bootcamp

Deelname

Aanmelden mogelijk tot
14 apr. 2021 19:30:00
Aanmelden

Over dit evenement

Categorie
Sport & Reizen
Datum en tijd
15 apr. 2021 13:00 - 15:00
Locatie
Vondelpark

SFEER Bootcamp

De lente is begonnen! De vogeltjes fluiten, de lucht is blauw, SFEER Bootcamp waar blijf je nou? Wees niet ongerust, SFEER organiseert binnenkort een Bootcamp om weer in shape te komen en even je thuiswerkplek te ontvluchten. 

Niets is lekkerder en geeft meer voldoening, tussen al dat leren door, dan wat fysieke beweging. De vier sportieve leden van de Sportcommissie zullen hun jarenlange expertise uit verschillende sporten bundelen tot een geweldige bootcamp. Na een heerlijke warming-up zullen wij jullie pientere fiscalisten een all-round work-out bieden. Naast enkele krachtmetingen zullen we ook licht sleutelen aan de cardio, wel zo handig in deze tijd. 

Gedurende de gehele training zullen alle coronaregels nauw in de gaten worden gehouden. Daarnaast is de training zo ingestoken dat iedereen kan meedoen, hoe sportief je ook bent. Je traint op jouw niveau!
 We sluiten de training af met een welverdiend sapje en een power-snack. 

Krijg je het benauwd van je thuiswerkplek en lijkt het je leuk om heerlijk met ons te bootcampen in de buitenlucht? Sprint dan als Usain Bolt naar de aanmeldknop en meld je aan voor de bootcamp op 15 april om 13:00 uur!  De Bootcamp zal in eerste instantie gehouden worden in het Vondelpark, indien dat gesloten wordt door de gemeente zullen we vroegtijdig een ander park aanwijzen.