SFEER Academy bij het Hof van Justitie van de Europese Unie

Deelname

Aanmelden voor dit evenement is niet meer mogelijk

Over dit evenement

Categorie
Academisch
Datum en tijd
18 mei 2021 15:00 - 18:00
Locatie
Online via WebEx

SFEER Academy bij het Hof van Justitie van de Europese Unie

Beste leden,

Er zijn dit jaar al veel SFEER Academy’s en andere evenementen georganiseerd in samenwerking met kantoren. Van die kantoren is veel te leren en het is natuurlijk erg leuk om erachter te komen of je daar carrière zou willen maken, maar kantoren zijn niet de enige fiscaal-interessante organisaties. Om die reden wil de Academische Commissie je graag uitnodigen voor de SFEER Academy van het Hof van Justitie van de Europese Unie over internationaal opereren! 

Op 18 mei, om 15:00 uur, zullen vertegenwoordigers van het HvJEU, waaronder Prof. dr. D. Hummel, medewerker van Advocaat-Generaal Kokott, onder andere uitleg geven over hoe juristen en vertalers opereren in een meertalige omgeving, waarin opvattingen die voortkomen uit verschillende achtergronden de ruimte moeten krijgen. Zo kan je zonder misverstanden internationaal samenwerken. 

Wil je graag meer te weten komen over hoe deze landsgrensoverschrijdende institutie omgaat met internationale vraagstukken? Meld je dan snel aan voor deze SFEER Academy! De academy zal plaatsvinden via Webex.