Kennismakingsborrel EY Dutch Caribbean

Deelname

Aanmelden voor dit evenement is niet meer mogelijk

Over dit evenement

Categorie
Carrière
Datum en tijd
14 okt. 2019 20:00 - 23:00
Locatie
Café de Jaren, Nieuwe Doelenstraat 20-22 1012 CP Amsterdam

Kennismakingsborrel EY Dutch Caribbean

Ben jij op zoek naar een stage of startersfunctie? Waarom zou je dit niet doen in combinatie met een zonovergoten klimaat, oneindig veel palmbomen, parelwitte stranden en de leukste happy hours...? EY Dutch Caribbean nodigt je van harte uit op de kennismakingsborrel!

In de dynamische Caribische belastingpraktijk adviseert EY cliënten over de fiscale structuur die het beste bij hen past, maar helpen hen ook te voldoen aan hun aangifteverplichtingen en overige lokale belastingwetgeving. Dit doen zij voor multinationals, maar ook voor de grotere lokale ondernemers in de verscheidende jurisdicties waar EY diensten aanbiedt, namelijk: Aruba, Bonaire, Curaçao, Suriname, Sint Maarten, Sint Eustatius en Saba. Hierbij zal je worden begeleid door vakkundige collega’s en word je daarnaast tijdens het vaktechnisch overleg en de EY-cursussen inhoudelijk bijgeschoold. Het volgen van de Nederlandse NOB-opleiding behoort tevens tot de mogelijkheden.

Niet alleen is het zon, zee en strand, maar vooral de (werk)sfeer is wat werken bij EY Dutch Caribbean uniek maakt. Ben je inmiddels enthousiast geworden? De enige keuze die dan nog resteert is waar jij je carrière laat aanvangen, dit kan op een van de kantoren in Aruba, Curaçao of Suriname, waarbij je regelmatig naar de andere jurisdicties zal reizen om je cliënten (en uiteraard je collega’s) te ontmoeten!

EY Dutch Caribbean kijkt er naar uit om met je kennis te maken op maandag 14 oktober bij Café de Jaren en ziet je aanmelding voor de kennismakingsborrel graag tegemoet!