BDO Tax Day

Deelname

Aanmelden voor dit evenement is niet meer mogelijk

Over dit evenement

Categorie
Carrière
Datum en tijd
18 feb. 2020 13:00 - 17:00
Locatie
Kantoor BDO, Amstelveen

BDO Tax Day

De wereld ligt aan je voeten. Je hebt talent. Ambities. En de drive om het te gaan maken. Maar waar komen jouw talenten het best tot hun recht? En waar voel jij je écht op je plek? Ontdek het tijdens de BDO Tax Day!

Op dinsdag 18 februari biedt BDO jou graag een nieuw perspectief op de start van jouw fiscale carrière. Tijdens de BDO Tax Day ontdek je zelf de waarde van, wat men noemt, een kantoor met het beste van twee werelden: een wereldwijd kennisnetwerk én sterke regionale betrokkenheid.

Om je optimaal te ontwikkelen, word je bij BDO breed opgeleid en krijg je de mogelijkheid om kennis te maken met alle aspecten van de allround belastingadviespraktijk. Om alvast een kijkje achter de schermen te geven, kun je tijdens de BDO Tax Day kennis maken met collega’s van diverse specialisaties, denk aan Algemene Praktijk, ITS, Transfer Pricing, Loonheffingen, Real Estate Valuation Services en BTW en ontdek wat bij jou past! Naast een kennismaking met alle Tax collega’s, neem je ook een duik in de wereld van BDO Innovatiebox. De dag vindt plaats op het kantoor in Amstelveen en start om 13:00 uur. We eindigen de dag met een gezellige borrel rond een uur of 17:00.

Aanmelden kan tot en met 12 februari en gaat door middel van CV-selectie.