DLA Piper: Kennismakingslunch

Over dit evenement

Categorie
Carrière
Datum en tijd
8 feb. 2023 12:00 - 13:30
Locatie
DLA Piper Amsterdam

DLA Piper: Kennismakingslunch

Omdat we het bij DLA Piper belangrijk vinden dat er een persoonlijke klik is, organiseren wij elke twee maanden een kennismakingslunch op ons kantoor in Amsterdam. De kennismakingslunch is voor rechtenstudenten een uitgelezen kans om verschillende Junior Associates en één van onze recruiters te ontmoeten, waardoor je een gevoel krijgt bij de sfeer en de mensen bij ons op kantoor. Heb jij al een specifieke voorkeur voor een bepaald rechtsgebied? Dan kan jij dit ook aangeven.  Wij zorgen dan dat jij gekoppeld wordt aan een advocaat van deze expertise, zodat jij hem of haar al jouw vragen kan stellen.

Ben jij benieuwd naar DLA Piper? Studeer jij rechten (regulier, fiscaal of notarieel) en zit jij in het derde jaar van jouw bachelor of ben jij bezig met jouw master? Meld je dan via deze website aan voor DLA’s kennismakingslunch! Wij ontvangen graag jouw CV, cijferlijst(en), eventuele stagebeoordelingen en welk rechtsgebied jouw voorkeur heeft.

De eerstvolgende kennismakingslunch vindt plaats op woensdag 8 februari 2023, van 12:00 tot 13:00. De deadline om je aan te melden is vrijdag 29 januari 2023

AANMELDEN