Academy Pereira

Deelname

Aanmelden voor dit evenement is niet meer mogelijk

Over dit evenement

Categorie
Academisch
Datum en tijd
14 jan. 2021 15:30 - 17:30
Locatie
Online via Zoom

Academy Pereira

Beste leden, 

De SFEER Academy zit niet stil in 2021, want we gaan onverminderd hard door op a.s. donderdag 14 januari met een workshop bij Pereira Tax Consultants & Civil-Notary Law. 

In deze workshop gaan we het hebben over hoe we een klacht kunnen omzetten naar een behoefte en hoe mensen eigenaar kunnen worden van hun probleem. Dit zal later van pas komen om als professional het probleem voor de klant uit de context te filteren en te adviseren wat het beste is voor de klant. 

Pereira werkt voor klanten uit verschillende branches in een nichemarkt. Op dit kantoor is ruimte om te groeien als professional, want ze bieden genoeg faciliteiten en een actieve houding ten opzichte van hun medewerkers om nog beter te worden. Hier word je tevens gestimuleerd om een creatieve en divergente blik te werpen op complexe fiscale problemen met respect voor de wetgeving. Met een persoonlijke benadering tracht Pereira het beste uit jou te halen. Verder is Pereira ook een kantoor waar je belangrijke relaties opbouwt met zowel klanten als collega’s voor het leven. 

De workshop staat gepland op 14 januari om 15:30, dus over 3 dagen! Meld je daarom snel aan!