Recruitmentdiner

Over dit evenement

Categorie
Carrière
Organisator
Carrièrecommissie
Datum en tijd
4 mrt. 2024 18:00 - 21:00
Locatie
Restaurant Jaspers

Recruitmentdiner

Op maandag 4 maart schuiven medewerkers van Deloitte, EY, KPMG Meijburg, Grant Thornton en Mazars bij ons aan voor het volgende recruitmentdiner. 

 

Onder het genot van een verzorgd vijfgangendiner kun je in gesprek gaan met deze kantoren om jouw mogelijkheden bij hen te ontdekken. 

 

We zijn vanaf 18:00 uur van harte welkom bij Restaurants Jaspers, gelegen midden in De Pijp op de Ceintuurbaan 196. 

 

Meld je hier aan om jouw netwerk te verrijken tijdens een sfeervol diner.

 

Meer informatie over de deelnemende kantoren:

  • Deloitte

Deloitte heeft de grootste Tax-praktijk van de ‘big 4’ belastingadvieskantoren. Er werken in Nederland binnen dit specialisme ongeveer 850 medewerkers. Tax & Legal is gestructureerd in vier disciplines met elk zijn eigen expertise.

  • EY

Bij EY werk je aan mooie, complexe projecten en krijg je te maken met de allernieuwste ontwikkelingen. De wereld waarin we werken verandert snel. En dat geldt dus ook voor de vragen die aan ons gesteld worden. Standaardantwoorden en ­oplossingen bestaan niet meer.

Daar moet je mee kunnen omgaan. Daarom kijken we bij EY niet alleen naar je studierichting, maar ook naar je persoonlijkheid. Wie ben je en wat neem je mee? Samen ontdekken we waar je talenten liggen, zodat je je bij ons kunt ontwikkelen tot de beste versie van jezelf.

Je krijgt bij ons veel zelfstandigheid, maar je werkt ook in een team, met leuke, betrokken collega’s die elkaar inspireren. Eén ding is zeker: je raakt hier nooit uitgeleerd. Je ontwikkelt jezelf door de diverse projecten die we doen voor onze opdrachtgevers en door de trainingsmogelijkheden die we aanbieden in onze (digitale) collegebanken.

Wil je kennismaken? Dat kan op talloze manieren. Het belangrijkste? Ben jezelf en laat zien wat bij je past en wat je wilt.

  • KPMG Meijburg & Co

Wil jij de regie over jouw fiscale carrière in eigen handen houden? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Meijburg & Co is het grootste zelfstandige fiscaal advieskantoor van Nederland, met ruim 650 medewerkers. Hoge kwaliteit, expertise, een proactieve benadering en snelle respons. Dit zijn enkele van de kenmerken die Meijburg & Co hebben gemaakt tot een van de meest prominente belastingadviesorganisaties van Nederland.

Natuurlijk verwachten we niet dat je als starter direct ieder vraagstuk zelfstandig kunt behandelen. Daarom word je als beginnend fiscalist begeleid door doorgewinterde professionals. We investeren in je individuele ontwikkelingstraject en daarmee in je toekomst. We bieden onder meer het NOB-traject, diverse persoonlijke vaardigheids- en commerciële trainingen, uitzending naar het buitenland en het voor Meijburg & Co kenmerkende hoogstaande vakoverleg.

‘De Meijburger’ is geen one size fits all, dat maakt ons uniek als adviesorganisatie Wat we wél allemaal gemeen hebben is, ondernemerschap, creativiteit en uiteraard passie voor de fiscaliteit.

Door onze gedrevenheid en het plezier in ons vak voelen we ons betrokken bij onze cliënten en bij onze eigen organisatie. Meijburg & Co is een zelfstandige ‘memberfirm’ van het wereldwijde KPMG-netwerk. We bieden jou een unieke, brede praktijk met ruimte voor specialisatie op elk fiscaal vakgebied. We zoeken mensen met honger naar kennis en plezier in fiscaal werk.

  • Grant Thornton

“Leerzaam, Uitdagend, Ruimte voor Ontwikkeling Persoonlijke Groei, Fijne Werksfeer”

Je bent een ambitieuze student. Je wilt deskundige worden binnen jouw vakgebied. Ruimte om te groeien is essentieel. Wij begrijpen dat. Je zoekt niet alleen een functie die je creativiteit prikkelt en je uitdaagt tot grensverleggende prestaties. Je wilt nog meer: je persoonlijke ontwikkeling continueren. Wij geven je die ruimte.

Grant Thornton in Nederland is een middelgrote accountancy- en adviesorganisatie met ongeveer 550 collega’s. Groeiend en met een eigen herkenbare positie in de markt. Wereldwijd is Grant Thornton de nummer 6 van accountancy- en advieskantoren met 56.000 collega’s verspreidt over 135 landen.

  • Mazars

Mazars, the smart choice
Mazars is een internationale audit, accountancy, tax en consultancy organisatie. Bij Mazars kom je niet bij toeval werken. Je kiest bewust voor een wereldwijde organisatie waar het leveren van topkwaliteit je uit zal dagen om jezelf te blijven ontwikkelen. Omdat onze mensen het succes bepalen, kan het zijn dat niet iedereen bij onze organisatie past. Ontwikkeling is gekoppeld aan opleiding, waardoor je in staat bent om je carrière af te stemmen op je persoonlijke ambities. Onze teams spelen een centrale rol in het realiseren van onze groeidoelstellingen. Wij verwachten dat je hieraan bijdraagt en waarderen je vindingrijkheid. Word onderdeel van ons team en dan schrijven we samen jouw en onze toekomst. Mazars, the smart choice.

It’s never just about the work
Bij Mazars maak je de verbinding. Kom bij ons werken en beleef een persoonlijk en internationaal avontuur dankzij onze laagdrempelige organisatiestructuur en ruimte voor feedback en coaching.
 
Je krijgt de ruimte om ideeën aan te dragen, te creëren, te onderzoeken en fouten te maken. We willen dat je jezelf bent, ongeacht achtergrond, cultuur of leeftijd. Je zult zien dat we verbonden blijven, zelfs als je de organisatie verlaat.

Mazars worldwide
Mazars Groep heeft meer dan 40.000 professionals die klanten over de hele wereld van dienst zijn: 24.400 professionals in meer dan 90 landen binnen de geïntegreerde Mazars partnership, en 16.000 professionals in de Verenigde Staten en Canada via Mazars North America Alliance.