Recruitmentdiner

Over dit evenement

Categorie
Carrière
Organisator
Carrièrecommissie
Datum en tijd
30 nov. 2023 18:00 - 22:00
Locatie
Restaurant Jaspers, Ceintuurbaan 196

Recruitmentdiner

Let op: master- en derdejaars bachelor studenten krijgen voorrang bij dit evenement. De aanmelding is derhalve nog geen garantie op deelneming bij het evenement. Er zal een selectie worden gemaakt.

Beste leden,

Het eerste recruitmentdiner van dit studiejaar staat op de planning, met niemand minder dan Financial Boardroom Amsterdam, DTS Duijn's Tax Solutions, Tax At Work en RSM! Het diner zal plaatsvinden op donderdag 30 november. 

Tijdens het eten van een verzorgd viergangendiner, heb jij de mogelijkheid om kennis te maken met deze vier binken van fiscale kantoren! Heb jij altijd al willen weten hoe het is om bij een van deze kantoren te werken? Dit is dé perfecte kans om hen (beter) te leren kennen en wellicht scoor jij hier een werkstudentschap of stageplek! 🖋 

Wij zullen vanaf 18:00 uur gaan eten bij het prachtige restaurant Jaspers in de Pijp. 🌃📍✨

 

Meer informatie over de deelnemende kantoren kun je hieronder lezen. 👇

 


Financial Boardroom Amsterdam:

Wij zijn Financial Boardroom Amsterdam. Onze lat ligt nog net bóven hoogwaardig fiscaal advies. Maar toch willen we meer dan dat. Want hoe groter de uitdagingen en hoe complexer de verbanden, hoe interessanter het wordt. Dus daar waar zaken door privé heenlopen adviseren we het liefst. Daarom willen wij weten wie je bent en wat je drijft. Want om vermogen, reputatie en alles wat je lief is te beschermen, heb je transparantie en vertrouwen nodig. En eerlijke antwoorden, op de juiste vragen. Natuurlijk, kennis maakt kwaliteit. Maar mensenkennis maakt het verschil. Welkom in je eigen Boardroom. 

 

DTS Duijn's Tax Solutions:

Duijn’s Tax Solutions (DTS) is een groeiend internationaal belastingadvieskantoor met vestigingen in Amsterdam en Arnhem. DTS levert zowel compliance als advies op het gebied van Nederlands en internationaal belastingrecht en transfer pricing. Ook hebben we een BTW-praktijk die in heel Europa BTW-compliance verzorgt. De cliënten van DTS zijn over het algemeen kleine en middelgrote buitenlandse ondernemingen met aanwezigheid in Nederland. DTS heeft een team van circa 20 veelzijdige collega’s (20’er, 30’ers en 40’ers) die toegewijd zijn aan elkaar en aan hun werk. DTS staat voor (internationale) uitdaging, het stimuleren van persoonlijke ontwikkeling en creativiteit en is benieuwd naar jou!

 

Tax At Work:

Tax at Work is een modern fiscaal advieskantoor met stevige ambities. Het team adviseert ondernemingen, investeerders en private clients. Op ons kantoor in Amsterdam heerst een no-nonsense cultuur. Een snelle, pragmatische en vaktechnisch hoogwaardige dienstverlening aan onze cliënten (zowel nationaal als internationaal) staat voorop. Ons team bestaat op dit moment uit ca. 20 personen, maar onze ambities zijn groot. Wij willen het verschil maken voor onze cliënten. We zoeken professionals die hieraan willen bijdragen.

 

RSM:

RSM is een snelgroeiende accountants- en belastingadviesorganisatie, met 650 medewerkers verdeeld over 8 vestigingen in Nederland. We zijn gevestigd in Alkmaar, Amsterdam, Hoofddorp, Utrecht, Rotterdam, Eindhoven, Heerlen en Maastricht. Door onze diepgaande expertise op het gebied van accountancy, belastingadvies en advisering op financieel-economisch en strategisch gebied kunnen wij onze cliënten optimaal adviseren. Samen met meer dan 830 andere RSM-kantoren vormen wij het 6e netwerk van internationaal opererende accountants- en adviesorganisaties van de wereld.