Daysprint PwC

Over dit evenement

Categorie
Carrière
Datum en tijd
11 mrt. 2020 09:00 - 21:00
Locatie
PwC Amsteram

Daysprint PwC

Ben jij een derdejaars Bachelorstudent of Masterstudent Fiscaal Recht of Fiscale Economie? Dan is dit echt wat voor jou!

Ga op woensdag 11 maart mee naar de PwC DaySprint in Amsterdam; een unieke inhousedag waarin je in één dag van werkstudent naar partner sprint om zo te ervaren hoe jouw toekomst bij PwC eruit kan zien. 

Tijdens de Daysprint zie jij het echte werken en leer je dingen die je niet op school leert. Je krijgt inzicht in wat de impact van Technologie is op het werk en wat de visie is op de fiscale wereld van de toekomst. In één dag maak je mee wat je tegen kan komen als je bij PwC aan de slag gaat in de taxpraktijk. Je krijgt alle ruimte om jezelf zowel vakinhoudelijk als persoonlijk te toetsen en kan jezelf op beide vlakken laten zien. En heb je dan nog vragen, stel deze dan aan de PwC’ers die tijdens deze dag aanwezig zijn. 

De inhousedag is van 10.00 uur - 21.00 uur. We sluiten de dag af met een borrel en diner, want ook  informele momenten zijn belangrijk tijdens je carrière bij PwC.

Meld je voor 1 maart aan en zorg dat jouw team er met de hoofdprijs vandoor gaat!