Commissaris Media: Danniella Espina

BF-Danniella.png

Mijn naam is Danniella Espina en hoewel we nog druk aan het besturen zijn deel ik graag hoe ik de afgelopen tijd heb ervaren en waarom ik het iedereen kan aanraden om ook een bestuursjaar te doen.  

Toen alles na corona weer openging en ik enkele SFEER evenementen had bijgewoond was ik erg enthousiast over de vereniging. Hoe zij ervoor heeft gezorgd dat studenten weer verbonden raakten met elkaar deed ervoor zorgen dat ik meer betrokken wilde raken bij de vereniging. Toen kwam een bestuursjaar op mijn pad. Na enige tijd er over te hebben nagedacht besloot ik het te doen; het is goed voor je persoonlijke ontwikkeling, het is een mooie stap in jouw fiscale carrière en van velen hoor je dat het de mooiste ervaring is.
Tot mijn vreugde werd ik gekozen om de functie Commissaris Media te bekleden. Dat betekent dat je verantwoordelijk bent voor de promotie van de vereniging. Je plant wanneer en hoe evenementen het beste gepromoot kunnen worden, je bent verantwoordlijk voor de social mediakanalen en daarnaast kan je aardig jouw creativiteit uiten door merchandise te bedenken en posters en banners te ontwerpen. 

Ik kan met trots zeggen dat een bestuursjaar een rollercoaster is, maar wel de allermooiste tijd van mijn studentenperiode. Het leert je ontzettend veel en levert een grote bijdrage aan jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling. Je bent namelijk bezig met het organiseren van evenementen, leert veel over het samenwerken met anderen, het managen van planningen, en nog veel meer. Zoals ik eerder heb benoemd, is een bestuursjaar een mooie eerste stap in jouw fiscale carrière. Je bent immers vaak het aanspreekpunt voor verschillende kantoren en je leert door de verschillende evenementen veel over de fiscale wereld en de manier waarop verschillende kantoren functioneren. 

Een bestuursjaar heeft me geholpen om mijn netwerk uit te breiden en heeft mij mogelijkheden geboden voor de toekomst. Maar wat een bestuursjaar echt speciaal maakt, zijn de vriendschappen die ik heb opgedaan. Door zoveel tijd met elkaar door te brengen, in zowel de leuke als de wat drukkere periodes, heb ik vrienden voor het leven gemaakt. We hebben elkaar leren kennen op een manier die anders niet mogelijk was geweest.  

Al met al kan ik iedereen aanraden om een bestuursjaar te doen bij SFEER. Het is een geweldige manier om jezelf te ontwikkelen, waardevolle vaardigheden op te doen en vrienden voor het leven te maken. Het kan soms uitdagend zijn, maar de mooie en leuke momenten zullen altijd de overhand hebben en het is een ervaring die je voor altijd zal koesteren.

Heb je vragen over de functie, een bestuursjaar of iets algemeens? Dan kan je me altijd een berichtje sturen via Instagram of via Whatsapp: 0634151994