Commissaris Extern & Vicevoorzitter: Vishay Nohar

BF-Vishay.jpg

Dit studiejaar zit ik in het bestuur van SFEER als Commissaris Extern & Vicevoorzitter. Met veel plezier vervul ik deze functie in het bestuur. Ik ervaar dit bestuursjaar als uitdagend en vermakelijk. Ik kijk er altijd naar toe om weer samen met mijn bestuursgenoten te zijn. Ik ben ze daarmee ook dankbaar dat wij altijd elkaar kunnen motiveren en ik samen met hen de bijzondere ervaringen van het zijn van bestuur bij SFEER mag delen. 

Als Commissaris Extern & Vicevoorzitter van SFEER, ben ik verantwoordelijk voor het onderhouden van relaties met verschillende partners, variërend van beroepsverenigingen tot Zuidas-kantoren. In mijn rol als vertegenwoordiger van de vereniging, werk je intensief samen met het bestuur om de doelen van de vereniging te bereiken. Een jaar in het bestuur is een uitdaging, waarbij je als team alles geeft om succesvol te zijn. In deze functie bouw je een erg sterk netwerk, welke later van pas kan komen na je studie! 

Het samenwerken als bestuur van een studievereniging is een intensieve en uitdagende ervaring, maar je leert er erg veel van. Als lid van dit bestuur werk je nauw samen met de andere bestuursleden en commissieleden. Dit betekent niet alleen dat je verantwoordelijk bent voor je eigen functie, maar dat je ook betrokken bent bij de taken van andere bestuursleden. Het vereist vooral communicatie, flexibiliteit en toewijding aan de vereniging. In het samenwerken leer je veel over de verschillende vaardigheden en persoonlijkheden van je medebestuursleden en hoe deze het team als geheel versterken. Dit is ongetwijfeld het leukste van het jaar. Je maakt vriendschappen voor het leven en mag de bijzondere ervaringen van een bestuursjaar met hen delen.

De uitdaging voor mij zit in het organiseren van de evenementen en daarmee mensen bij elkaar te kunnen brengen voor hun carrière in de fiscaliteit. De studievereniging is een belangrijke spil in de arbeidsmarkt voor de fiscalisten in spé. In mijn functie merk je de belangen van elke partij op de markt en probeer je de meest geschikte uitkomst te bieden vanuit de studievereniging. Middels evenementen proberen wij onze leden in contact te laten komen met toekomstige werkgevers. Het organiseren van een geslaagd evenement vergt een goede communicatie tussen jou en de recruiter van een kantoor. Aldus is het belangrijk om communicatief vaardig te zijn, maar je leert ook gaandeweg wat de juiste aanpak is in bepaalde situaties door het aldoor spreken van mensen. 

Als Vicevoorzitter wissel ik af met de Voorzitter indien zij door enige omstandigheden even niet beschikbaar is. Dat betekent niet dat je niks hoeft te doen. Vaak neem je taken over van de Voorzitter indien nodig. Ik woon bijvoorbeeld gesprekken bij voor de vereniging met de docenten. Wat erg gezellig is!

De uiteindelijke waarde van een bestuursjaar bij SFEER zijn de ervaringen en de mensen die je tegenkomt. Je bouwt een enorm netwerk op, ervaart onvergetelijke momenten en je leert ook veel over jezelf. Soms botsen wij met elkaar, maar we weten elke keer weer ervoor te zorgen dat de neuzen dezelfde kant op wijzen. Al met al is een bestuursjaar bij SFEER een unieke ervaring. Een jaar die ik voor altijd zal waarderen, vanwege de vele baten die het meebrengt. Mocht je vragen hebben over mijn functie of over het bestuur zijn bij SFEER neem dan gerust contact met mij. Ik ben te bereiken op +31636502591. Het is ook mogelijk om even langs te komen op de bestuurskamer! (A0.55D)