STP Tax

Contact

STP Tax
Vinoly-building 19th-Floor
Claude Debussylaan 42
1082 MD Amsterdam
Nederland

+31 88 506 06 00

info@stp.nl

stp.nl/nl/home

STP Tax

We love tax

Toen wij in 2008 met een klein team een van de big four verlieten, hadden we een duidelijk doel voor ogen: nog beter worden in ons vak én meer plezier hebben. Tot op heden zijn we hier goed in geslaagd. Na circa 10 jaar staan we ons groeiende klantenbestand met raad en daad terzijde vanuit ons kantoor op de Zuidas. Zakelijk waar het moet, persoonlijk waar het kan. Met een nationaal en internationaal expertiseniveau wat maakt dat we meedraaien in de top van onze markt. Met ondernemend vermogen, een uitgebreid netwerk en een sterke focus op nieuwe ontwikkelingen in opkomende sectoren.

It’s a balancing act

Het ontzorgen van onze klanten is onze prioriteit. Hierbij zoeken we voor hen naar de juiste balans tussen voldoende afdragen en maximale fiscale effectiviteit. Zodat fiscale risico’s goed afgedekt zijn en de fiscale reputatie veiliggesteld is. Het regelen van ‘fiscale nachtrust’ noemen we dat. Dit doen we nationaal en internationaal in verschillende sectoren voor multinationalsfamily owned businesses en private clients. Daarbij hebben we veel expertise in de techsector en vastgoedsector. Wij werken met een eigen team interne specialisten en/of in zakelijk verband met onze partners in advocatuur en notariaat.

We make tax work for you

Een veranderende en verbonden wereld biedt enorm veel kansen. Als ondernemers snappen wij dat u liever deze kansen pakt, dan dat u bezig bent met zaken die niet direct met uw business te maken hebben. Wij denken graag mee hoe de kansen die u ziet, omgezet kunnen worden in een aanpak die fiscaal compliant is. Waar mogelijk en wenselijk stellen we ook ons netwerk open waardoor interessante verbindingen tot stand kunnen komen. Tussen start-ups, scale-ups, grown-ups, ideeën en kennis.

Work hard, play here

Wij zijn altijd op zoek naar talent. Wil jij persoonlijke aandacht, direct meebouwen aan het succes van onze praktijk, veel aandacht voor work/life balance en lijkt flexibel werken bij een boutiquekantoor op de Zuidas je aantrekkelijk? Dan bieden wij je de uitdaging, kennis, expertise en goede voorwaarden. Laat je horen en mail je cv en motivatie naar Roos Kortekaas. Eerst kennismaken? Kom naar een van onze kantoorborrels en ontmoet ons team!