SFEER x CJEU LUXEMBOURG

Deelname

Aanmelden voor dit evenement is niet meer mogelijk

Over dit evenement

Categorie
Academisch
Vanaf
9 apr. 2019
Tot
11 apr. 2019

SFEER x CJEU LUXEMBOURG

Wegens groot succes vorig jaar verlegt SFEER dit jaar weer haar grenzen! 

Heb jij het vorig jaar gemist, vond je het zo leuk dat je er ook dit jaar weer bij wil zijn óf wil jij graag met SFEER mee naar het buitenland maar vind je de studiereis naar Shanghai nog een iets te grote stap? Dan is dit je kans! 

Ga van dinsdag 9 april 2019 t/m donderdag 11 april 2019 met SFEER mee naar Luxemburg en bezoek samen met ons o.a. het Hof van Justitie van de Europese Unie (HvJ-EU) en de Europese Rekenkamer.

Dé perfecte reis om een kijkje te nemen achter de schermen van de rechtspraak van het HvJ-EU en te ontdekken wat voor instantie er schuilgaat achter de te bestuderen arresten. Naast een rondleiding bij het HvJ-EU, waarbij we meer te weten zullen komen over hoe het HvJ-EU functioneert, gaan wij ook een interessante zaak bijwonen. Maar dat is nog niet alles! Dit jaar staat ook de Europese Rekenkamer op het programma! 

Om deze reis tot een nog groter succes te maken, is er ook voldoende ruimte voor ontspanning ingepland en gaan we samen Luxemburg verkennen. Zo krijg je de kans om wat meer van de stad te ontdekken en zullen we na het bezoek aan het HvJ-EU met z’n allen de reis afsluiten met een gezellig diner en borrel. Een mooie kans om je netwerk verder uit te breiden dus!

De aanmeldingen gaan maandag 11 maart 2019 om klokslag 12:00 uur open en sluiten op zondag 24 maart om 23:55. De selectie zal plaatsvinden op basis van een korte motivatie. 


In het kort:

- Wat: academische SFEER-reis naar Luxemburg , bezoek aan het HvJ-EU en de Europese Rekenkamer
- Wie: SFEER-leden 
- Wanneer: dinsdag 09 april 2019 – donderdag 11 april 2019
- Eigen bijdrage: €50,00 (incl. vervoer, hotelverblijf, excursies en diner na het bezoek aan het HvJ-EU)
   
Mocht je nog vragen hebben, twijfel dan niet en stuur een mailtje naar academisch@sfeeramsterdam.nl.