Borrellezing met Vialto Partners

Over dit evenement

Categorie
Academisch
Organisator
Academische Commissie
Datum
24 nov. 2022
Locatie
Roeterseiland

Borrellezing met Vialto Partners

Beste leden,

Op donderdag 24 november organiseert de Academische Commissie van SFEER in samenwerking met Vialto Partners een interessante borrellezing!

Vialto Partners, de voormalige Global Mobility-Praktijk van PwC die recent is verzelfstandigd, is wereldwijd een marktleider op het gebied van fiscaal advies op het terrein van grensoverschrijdende arbeid. Tijdens de borrellezing op donderdag 24 november zal onder meer worden ingegaan op een onlangs door Vialto Partners gevoerde procedure bij de Hoge raad met betrekking tot de interpretatie van belastingverdragen, de juridische status van het OESO-commentaar en het materieel werkgeversbegrip. 

Onderwerp: Belastingverdragen, werkgevers en werknemers: Over de status van het OESO-commentaar en de toekomst van artikel 15 OESO-Modelverdrag

Sprekers: mr. dr. N.P. (Niek) Schipper (Partner Global Mobility and International Executive Reward) en mr. D. (Daan) Hajer (Senior Associate Tax).

De borrellezing vangt aan om 16:00 uur op Roeterseiland. Natuurlijk sluiten we de middag af met een leuke borrel bij Bar Lempicka!


De dresscode voor dit evenement is casual/business casual.

Wij verwachten dat dit evenement snel zal worden gevuld dus wees er snel bij en meld je aan!

De precieze locatie van de borrellezing volgt nog.