Commissaris Extern & Vicevoorzitter

basfotosite.jpg

Lees hieronder de ervaring van Bas van Corven als Commissaris Extern & Vicevoorzitter van Bestuur IX.

Dit studiejaar ben ik, Bas van Corven, verheugd om als Commissaris Extern & Vicevoorzitter deel uit te maken van het bestuur van SFEER. Het is een uitdagende en boeiende ervaring waarin ik samenwerk met mijn medebestuursleden, die ik zeer dankbaar ben voor hun constante motivatie en het delen van bijzondere momenten. Mijn rol omvat het onderhouden van relaties met diverse partners, van beroepsverenigingen tot Zuidas-kantoren, en het werken aan de doelen van de vereniging in nauwe samenwerking met het bestuur.

Het bestuursjaar biedt niet alleen een sterke netwerkopbouw, maar ook waardevolle leermomenten in teamwork, communicatie en toewijding. Het organiseren van evenementen om leden in contact te brengen met potentiële werkgevers is een uitdagend, maar bevredigend aspect van mijn rol. Als Vicevoorzitter ondersteun ik de Voorzitter en neem ik indien nodig haar taken over, zoals het bijwonen van gesprekken met docenten.

De kernwaarde van mijn bestuursjaar bij SFEER ligt in de ervaringen, de ontmoetingen en de persoonlijke groei die het met zich meebrengt. Ondanks uitdagingen weten we als team telkens weer op één lijn te komen. Ik waardeer deze unieke ervaring enorm en sta altijd open voor vragen over mijn rol of het bestuursleven bij SFEER.

Mocht je nog vragen hebben over een bestuursjaar bij SFEER, de functie commissaris extern, Bas zijn ervaring of andere zaken, moedig ik jullie aan om naar het koffiemoment op 11 mei te komen (locatie wordt later bekend gemaakt). Daarnaast is Bas bereikbaar op 0611851192 en extern@sfeeramsterdam.nl voor vragen en/of kun je langskomen op de bestuurskamer voor koffie en een praatje. Hopelijk tot snel!