Recruitmentdiner

Over dit evenement

Categorie
Carrière
Organisator
Carrièrecommissie
Datum en tijd
13 mei 2024 18:00 - 22:00
Locatie
Van Puffelen

Recruitmentdiner

🌟🍽️ Ontdek jouw toekomst bij het laatste recruitmentdiner van dit jaar! 🍽️🌟

Op maandag 13 mei is het zover! Amstone, Moore MKW, Freshfields, KC Legal, Atlas en Crop schuiven aan voor een inspirerende avond vol mogelijkheden.

Geniet van een uitgebreid zesgangendiner terwijl je in gesprek gaat met vertegenwoordigers van deze vooraanstaande kantoren. 🥂

We heten je van harte welkom om 18:00 uur bij Van Puffelen aan de Prinsengracht 375, midden in de negen straatjes. 🍽️

Dompel jezelf onder in een gezellige sfeer en breid je netwerk uit met medestudenten. ✨✨

Wil je meer weten over de deelnemende kantoren en je aanmelden? Lees hier verder!

Mis deze kans niet om jouw carrière een vliegende start te geven. Tot dan! 🌟

Amstone Tax Lawyers is een onafhankelijk belastingadvieskantoor. Wij hebben een brede ervaring in de nationale en internationale belastingadviespraktijk. Een gedreven en ondernemend team, dat hecht aan praktisch advies, transparantie en een heldere communicatie naar onze cliënten.

Atlas is een tax boutique aan de Weteringschans in Amsterdam. Bedrijven verwachten van hun adviseurs tegenwoordig meer creativiteit, maatwerk, meedenken en ondernemerschap. Door in kleinere teams te werken met goed opgeleide fiscalisten met veel betrokkenheid en ervaring maken wij het verschil ten opzichte van de grotere kantoren. Atlas Fiscalisten heeft een uitstekende reputatie opgebouwd en is in vier jaar tijd gegroeid tot een kantoor met bijna 20 fiscalisten. Naast snelheid is de kwaliteit van onze adviezen essentieel voor ons business model – en dus de kwaliteit van onze mensen. Atlas Fiscalisten is dan ook voortdurend op zoek naar uitstekende en ambitieuze fiscalisten. We investeren veel in het opleidingstraject, maar we verwachten ook veel van onze mensen. Durf jij de uitdaging aan?

Wij zijn CROP accountants & adviseurs en zeggen niet voor niets: onze mensen maken CROP. Wij geloven dat ieders unieke talenten, vaardigheden en persoonlijkheid er samen voor zorgen dat wij ondernemers vooruit kunnen helpen. Je maakt deel uit van een energiek team van ongeveer 70 fiscalisten en juristen. Het team bestaat uit allround fiscalisten én specialisten internationale belastingen & transfer pricing, (internationale) loonheffingen, btw, estate planning, financiële planning & tax technology. We geloven in samenwerken en elkaar ondersteunen. Bij CROP vind je altijd een luisterend oor en een helpende hand. Of je nu behoefte hebt aan een brainstormsessie, extra begeleiding of gewoon even wilt sparren, ons team staat altijd voor je klaar!

Freshfields Bruckhaus Deringer is al jaren één van de meest prestigieuze internationale advocatenkantoren ter wereld Achter dat predicaat gaat een wereld schuil waarin getalenteerde professionals werken aan complexe zaken. Onze internationale en nationale cliënten zien ons als een betrouwbare adviseur en probleemoplosser die snel en doelgericht tot creatieve oplossingen komt, rekening houdend met maatschappelijke verantwoordelijkheden. Wereldwijd werken bij ons meer dan 2.800 juristen. In Amsterdam zijn we met ruim 90 advocaten, fiscalisten en (kandidaat-) notarissen een internationaal en overzichtelijk kantoor. We willen niet de grootste zijn, maar wel tot de allerbesten behoren. Dompel jezelf onder in uitdagende zaken en maak deel uit van ons internationale team.

KC Legal is een gerenommeerd en ambitieus internationaal belastingadvieskantoor op de Zuidas. In een dynamische internationale omgeving werken we intensief samen om onze cliënten te voorzien van hoogwaardig maar ook praktisch implementeerbaar advies. Bij KC Legal dagen we elkaar uit om te excelleren op ons vakgebied, maar wel binnen een gezellig team met een nadrukkelijke focus op persoonlijke ontwikkeling.

Bij Moore MKW grijp jij elke dag pro actief die gelegenheid aan om je – verder – te ontwikkelen als ambitieuze junior belastingadviseur. Daar word jij beter van en Moore MKW als organisatie ook. Wij geloven in de mens achter de prestaties en supporten jou bij het behalen van jouw doelen. Daarnaast kan jij na het afronden van jouw master beginnen aan de driejarige beroepsopleiding van de Nederlandse Orde van Belastingadviseurs en kan je heel veel inhoudelijke cursussen ten aanzien van allerlei fiscale onderwerpen online volgen mocht je daar behoefte aan hebben. Kortom aan begeleiding, kennis en doorgroeimogelijkheden geen gebrek!