Bird & Bird

Contact

Bird & Bird
Zuid-Hollandplein 22
2596 AW Den Haag
Nederland

+31 70 353 88 00

recruitment@twobirds.com

Bird & Bird

Bird & Bird is een internationaal advocatenkantoor waar advocaten, notarissen en fiscalisten juridische dienstverlening op topniveau combineren met diepgaande kennis van high tech en (gereguleerde) sectoren. Deze duidelijke sectorfocus is kenmerkend voor de manier waarop Bird & Bird haar cliënten bijstaat.

Bird & Bird heeft 28 vestigingen in 19 landen in Europa, Midden‐Oosten, Azië en Australië. Het is een hecht netwerk van kantoren, waar onderling veel kennis wordt uitgewisseld en gedeeld. Wereldwijd werken er ruim 1100 juristen bij Bird & Bird.

Tax 

Het Tax team staat nationale en internationale cliënten bij in hun dagelijkse en incidentele fiscale problematiek. Daarbij ligt de focus op vennootschapsbelasting, inkomstenbelasting en het internationale belastingrecht. Het team bevat tevens specialisten op het gebied van Trade & Customs. Onze fiscalisten werken nauw samen met de andere disciplines om cliënten full‐service ondersteuning te kunnen bieden. De kennis en ervaring die we hebben in de sectoren waarbinnen onze cliënten opereren stelt ons in staat kwalitatief hoogwaardige en praktische fiscale advisering te leveren. Als junior fiscalist wordt je intensief begeleid door een senior medewerker of partner. Het team is continu bezig om haar praktijk en positie in de markt verder uit te breiden en biedt je de mogelijkheid om daaraan actief mee te werken.

Bird Academy 

Bij Bird & Bird krijg je als junior fiscalist een allround opleiding en je specialiseert je in jouw vakgebied. Om ervoor te zorgen dat je voldoende kennis hebt om aan de slag te gaan met deze zaken, is er de Bird Academy. Deze interne opleiding, die je volgt naast de beroepsopleiding, zorgt ervoor dat je kunt uitblinken op jouw vakgebied.

Cultuur 

De sfeer binnen ons kantoor wordt door onze medewerkers als informeel, open en dynamisch ervaren. De deuren staan bij ons altijd open en we lopen vaak bij elkaar binnen voor advies of overleg. Dat wij vaak in teams werken waarbij expertise vanuit verschillende secties samen komt, maakt de samenwerking extra interessant.

Nader kennismaken 

Wil jij een keer kennismaken met Bird & Bird? Meld je aan voor onze STEP In‐housedag, solliciteer voor een student‐stage van twee maanden of schrijf je in voor de Bird & Bird Coffee Break via onze website.

Solliciteren 

Wij zijn voortdurend op zoek naar juridisch talent met teamspirit en belangstelling voor de sectoren waar wij ons op richten. De sollicitatieprocedure bestaat uit twee gesprekken met ieder twee partners en een kennismaking met jongere kantoorgenoten. Heb je interesse, mail dan je motivatie, CV, cijferlijsten (middelbare school, bachelor en master) en eventuele stage beoordeling naar recruitment@twobirds.com. Bezoek ook ons juridische kennisportal op www.birdbuzz.nl. Met je vragen kun je ook altijd terecht bij onze afdeling Recruitment via 070 – 353 88 00 of per mail via recruitment@twobirds.com.