Baker Tilly Berk

Contact

Baker Tilly Berk
Entrada 301-310
1114 AA Amsterdam, Duivendrecht
Nederland

+31 182 56 32 00

werken@bakertillyberk.nl

www.werkenbijbakertillyberk.nl

Baker Tilly Berk

Bij Baker Tilly Berk werken mensen met een passie voor ondernemen. En dat maakt ons succes. Wij zoeken medewerkers die net zo zijn, die kansen zien en verzilveren door vlot te handelen.

Over Baker Tilly Berk

Baker Tilly Berk is een landelijke organisatie met 18 vestigingen, ruim 700 medewerkers en een groot aantal specialismen. Wij hebben een diversiteit aan klanten, met name familiebedrijven en ondernemers in het mkb. Baker Tilly Berk is onafhankelijk lid van het internationale netwerk Baker Tilly International; een netwerk met gelijkgestemde kantoren in meer dan 100 landen.

Wie zoeken wij?

Zelfstandigheid staat bij ons hoog in het vaandel. Bij Baker Tilly Berk krijg je al snel je eigen klanten die je op een breed terrein van dienst bent. Waar nodig werk je samen met collega’s die gespecialiseerd zijn in andere vakgebieden, om zo onze klanten op elk gebied zo goed mogelijk te adviseren.

Heb jij oog voor detail en ben je mentaal lenig? En zijn de woorden ambitieus, doortastend, geïnteresseerd en pragmatisch op jou van toepassing? Dan zou jij zomaar eens de nieuwe collega kunnen zijn waar we naar zoeken.

Als student en aanstormend professional heb je bij Baker Tilly Berk de mogelijkheid om stage te lopen tijdens bijvoorbeeld je 3e of 4e jaar. Daarnaast zijn er per jaar ook een aantal werkstudentschappen te vervullen verspreid over de vestigingen. Kijk eens op www.werkenbijbakertillyberk.nl voor onze vacatures en meer informatie over de organisatie.

Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden die wij je kunnen bieden? Neem dan contact op met:

Nathalja van Ommen, recruiter via werken@bakertillyberk.nl of neem telefonisch contact op via +31 182 56 32 00.