Accon AVM

Accon AVM

Jouw ontwikkeling

Onze opleidingsmogelijkheden geven je volop de ruimte om jezelf te blijven ontwikkelen en beter te worden in je vak. Dat geldt zowel voor studenten en starters als voor professionals. Wij investeren continu in het kennisniveau binnen de organisatie en bieden je zowel interne oplossingen als externe (vervolg)opleidingen.

Opleidingsprogramma voor starters 
• Interne Talentenprogramma’s. Trainingen ‘on the job’ met focus op je persoonlijke ontwikkeling en adviesvaardigheden, commerciële talenten en jezelf ontplooien binnen de organisatie;
• Vervolgopleidingen. Veel gekozen vervolgopleidingen zijn: Fiscaal Recht, Fiscale Economie, Accountancy (RA/AA), Bedrijfseconomie, opleidingen van brancheverenigingen en -organisaties.

accon■avm is ambitieus en vindt groei van haar klanten en medewerkers belangrijk. Daarom hebben wij sinds 2008 een inhouse opleidingsinstituut, de accon■avm academy. Per jaar organiseren we masterclasses, webseminars en e-studies voor onze accountants en fiscalisten. Dit doen we op een vestiging in de buurt, zodat je opleiding altijd dichtbij is. Zo blijf je dichtbij jezelf, en zorg je wel dat jij en ook je klanten blijven groeien!

Ben je student? Zit je in de laatste fase van je studie en bent op zoek naar een plek waar je alles uit jezelf kunt halen? Bekijk dan even onze studentenpagina op

Wil je meer weten over je opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden, of heb je vragen over de sollicitatieprocedure, bel dan met onze recruitmentafdeling: 0184- 632619.

AUGUSTUS 2018

27AUGINTREEWEEK 2018

28AUGINTREEBORREL

SEPTEMBER 2018

13SEPKICK-OFF BORREL

21SEPLOF CONGRES