SFEER zoekt Bestuur VI

banner_bestuursfoto_idee_2.png


De laatste maanden waren, net als storm Dennis en Ciara, onstuimig en nu er ook nog eens een pandemie heerst, is de toekomst onzekerder dan ooit.

Misschien is het daarom ook wel belangrijker dan ooit om vooruit te kijken. Bijvoorbeeld naar volgend collegejaar; dan is alweer aan Bestuur VI om SFEER Amsterdam te vertegenwoordigen en er een geweldig jaar van te maken. Daarvoor zijn we opzoek naar enthousiaste en gemotiveerde mensen, kortom:

SFEER is op zoek naar Bestuur VI! SFEER is op zoek naar jou!

Wil jij je een jaar lang inzetten voor de mooiste fiscale vereniging van Nederland? Lijkt het jou geweldig om commissies aan te sturen, (nieuwe) evenementen op te zetten en te organiseren, de eindverantwoordelijkheid te dragen binnen een jonge, snelgroeiende vereniging en natuurlijk heel veel nieuwe mensen te ontmoeten?

Dan is een bestuursjaar bij SFEER echt wat voor jou!

Zet de nieuwe lijn uit voor SFEER, leer jezelf kennen, werk aan je persoonlijke kwaliteiten en bouw een groot netwerk op. Welke functie je ook ambieert, samen met je mede-bestuursleden werk je als team gedurende een druk en fantastisch jaar aan een breed scala van evenementen en projecten.

De sollicitaties voor de bestuursfuncties gaan op maandag 30 maart 12:00 uur open.

Kijk bij het tabje functieomschrijvingen voor meer informatie over de verschillende functies en de contactgegevens van het bestuur. 

Benieuwd hoe een dag van een bestuurslid er echt uit ziet of heb je nog wat vragen? Op 22 april organiseert Bestuur V een heuse Skype-meeting! Hier zullen de bestuursleden meer vertellen over hun ervaringen en kun jij al je vragen stellen. Meer informatie hierover volgt snel.