Bestuur 2021-2022

Linda Nguyen

Voorzitter

Mijn naam is Linda Nguyen (22) en aankomend jaar heb ik de eer om de Voorzitter te zijn van SFEER Amsterdam. Vanaf het begin van mijn studie ben ik al betrokken bij de vereniging. Na een actief lidmaatschap binnen twee commissies heb ik vorig jaar de kans gekregen om een bestuursfunctie te vervullen als Secretaris. Aangezien het afgelopen jaar een moeilijk jaar was waarbij we niet alles uit ons bestuursjaar hebben kunnen halen, heb ik besloten om te solliciteren voor nog een bestuursjaar. 

Ik heb mij bij SFEER altijd thuis gevoeld en hoop dit ook op andere (aankomende) leden over te kunnen brengen. Naast een grote variatie aan evenementen, het contact met de kantoren en de band die je opbouwt met medestudenten, maak je ook mooie vriendschappen.

Aankomend jaar hoop ik mijn bachelor Fiscaal Recht af te ronden. Daarnaast werk ik als secretaresse bij een advocatenkantoor en probeer ik af en toe te sporten. Verder ben ik ook vaak te vinden in het prachtige Hoorn waar ik ben opgegroeid.

Ik hoop er samen met mijn medebestuursleden een mooi jaar van te maken.

Bestuursfoto_Linda.JPEG

Stijn Walthuis

Commissaris Extern & Vicevoorzitter

Mijn naam is Stijn Walthuis (22), geboren en getogen in Amsterdam, ga mijn derde jaar fiscale economie in en komend studiejaar ben ik de Commissaris Extern & Vicevoorzitter van dit pracht pareltje van een vereniging.

In mijn eerste jaar Fiscale Economie had ik na de kick-off borrel voor de Eerstejaarscommissie gesolliciteerd, hier was ik gelukkig voor aangenomen en heb ik de functies Commissielid Marketing en Penningmeester op mij genomen. Het jaar hierna was ik de voorzitter van de Academische Commissie. In dit jaar heb ik veel over SFEER geleerd en was mijn interesse voor een bestuursjaar ook aangewakkerd.

Iets wat ik altijd mooi en leuk aan SFEER vind is de dynamiek tussen de sociale en ambitieuze kant van de vereniging. In mijn ogen heeft onze vereniging daarin een perfecte balans gevonden. Dit is ook waarom de functie Commissaris Extern mij aanspreekt. Je bent door middel van acquisities, inhousedagen en Academy’s veel in contact met kantoren en als bestuurslid ben je uiteraard zoveel mogelijk bij alle reisjes en andere sociale evenementen.

In mijn vrije tijd sta ik een aantal dagen in de week in de sportschool, speel ik gitaar en lees ik naast de fiscale wettenbundel ook nog hier en daar een boek. Ik heb veel zin in volgend jaar en denk wij er wat moois van kunnen maken!

Bestuursfoto_Stijn.jpeg

Nissim Chaj Sharabani 

Penningmeester

Ik ben Níssím Sharabani (22), geboren en nog altijd wonend in Amsterdam. Aankomend studiejaar functioneer ik al als Penningmeester bij SFEER. Ik heb vorig jaar de bachelor Rechtsgeleerdheid afgerond, waarin ik de minor Fiscaal Recht heb gevolgd en ook mijn scriptie over een fiscaal onderwerp heb geschreven. Ik begin volgend jaar in deeltijd aan de Master Nationaal Belastingrecht, welke ik hoop te combineren met mijn werkzaamheden bij SFEER.

Ik heb het afgelopen jaar reeds een bestuursjaar gedaan bij broedervereniging JFAS, en dat is mij dusdanig goed bevallen dat ik er een jaar aan vast wil plakken. Ik ben ervan overtuigd dat mijn ervaringen bij een grote vereniging als JFAS, SFEER verder kan helpen. Als verantwoordelijke voor onder meer de promotie en merchandise, heb ik de meeste kosten moeten maken en intensief samengewerkt met de Penningmeester. Daarnaast heb ik mezelf sterk ontwikkeld op het gebied van communicatie, planning en slagvaardigheid.

Het ondernemende aspect van een bestuursjaar spreekt mij ontzettend aan; ik haal veel voldoening uit het neerzetten van prestaties in teamverband. Dat kan veel beter in een bestuur bij een studievereniging dan als stagiaire bij een advocatenkantoor. Een mooi voorbeeld in mijn periode bij JFAS is de oprichting van de Nota Bene Podcast.

Verder train ik nog een aantal weken de 019 van AMVJ, een voetbalteam dat ik twee jaar heb gecoacht en met pijn in het hart zal verlaten. Ook werk ik normaliter wekelijks één shift bij een restaurant. Ik zal mijn uiterste best doen om van waarde te zijn voor SFEER. Ik heb er alle vertrouwen in dat dat gaat lukken.

Bestuursfoto_Nissim.jpeg

Catrijn Griffioen

Secretaris & HR

Mijn naam is Catrijn Griffioen (21) en dit jaar ben ik de gelukkige om Secretaris & HR te zijn van de mooie vereniging SFEER.

Ik begon mijn eerste jaar met de studie Rechtsgeleerdheid. Dit duurde echter niet heel lang, want ik ben in mijn eerste jaar nog geswitched naar de studie Fiscaal Recht. Toen ben ik ook meteen lid geworden van de gezellige vereniging SFEER. Ik ben in mijn tweede jaar pas actief lid geworden door bij de Borrelcommissie te gaan. Dit beviel mij zo goed dat ik ben gaan solliciteren voor het Bestuur VII.

Bij SFEER voelde ik me meteen thuis. Ik kende nog niet heel veel mensen toen ik lid werd van SFEER, maar iedereen was vanaf het begin super spontaan en vriendelijk. Ik hoop dit jaar samen met Bestuur VII en de leden zoveel leuke evenementen mee te maken (en te organiseren). Pre-corona heb ik helaas nog geen fysieke evenementen mee kunnen maken van SFEER. Dit hoop ik dit jaar dubbel en dwars in te kunnen halen. Het gezellige en huiselijke karakter van SFEER zou ik ook graag over willen brengen op de nieuwe leden.

Daarnaast hoop ik als HR de boodschap over te brengen dat ik klaar sta voor onze leden. Gelukkig gaan we nu steeds meer terug naar het oude normaal. Toch zal de coronacrisis zeker een impact hebben gehad op onze leden. Mij lijkt het daarom zeker een goed idee als op de site van SFEER komt te staan dat ik het contactpersoon ben van de leden. Dan is het kenbaar dat leden met mij contact kunnen zoeken indien er wat is. 

Naast dat ik het aanspreekpunt voor de leden ben, zal ik me ook bezig gaan houden met het samenstellen van de Commissies en het afnemen van de sollicitatiegesprekken.

Ik ga aankomend jaar aan mijn derde jaar Fiscaal Recht beginnen. Daarnaast werk ik twee dagen in de week bij een boutique belastingadvieskantoor in het centrum van Amsterdam.

Bestuursfoto_Catrijn.jpeg

Alexander van Zeggeren

Commissaris Media

Mijn naam is Alexander van Zeggeren (23 jaar). Ik zal het aankomende jaar hopelijk mijn Bachelor Fiscaal Recht afronden en ik ambieer een carrière in het internationale belastingrecht. Ik neem met genoegen de taak op mij om mij dit studiejaar over de marketing en media van SFEER te ontfermen. Ik heb SFEER leren kennen als hechte en enthousiaste vereniging met oog voor professionaliteit. De afstand die door de corona-crisis gecreëerd is, heeft mij gedreven om mij in te zetten voor SFEER als bestuurslid. Samen met mijn bestuur wil ik SFEER weer de charme geven die we van haar gewend zijn. Ik wil graag verantwoordelijkheid op mij nemen en samen iets neerzetten om trots op te zijn. Werken in een team is iets dat ik graag doe en ik zie dit jaar ook als een goede kans om bestuurservaring op te doen.

Als Commissaris Marketing & Media wil ik mensen enthousiasmeren om actief lid te worden en blijven van SFEER. Ik wil graag mensen helpen met met het vinden van hun draai binnen de vereniging en de vele mogelijkheden die SFEER hen biedt. Ik ga ervan uit dat we een mooi jaar tegemoet gaan.

Bestuursfoto_Alex.jpg