Bestuur 2020-2021

WhatsApp_Image_2021-04-22_at_09.32.19.jpeg
v.l.n.r. Mel Tutuarima, Loulou de Marez Oyens, Linda Nguyen en Daan Goedemoed

v.l.n.r. Mel Tutuarima, Loulou de Marez Oyens, Linda Nguyen & Daan Goedemoed

Daan Goedemoed

Voorzitter & Commissaris Extern

Mijn naam is Daan Goedemoed (22) en komend jaar ben ik met veel genoegen de Voorzitter & Commissaris Extern  van SFEER Amsterdam. Sinds ik twee jaar geleden deze mooie vereniging heb leren kennen, kan ik niet anders stellen dan dat SFEER een prachtige verrijking is geweest van mijn studententijd. Het geeft me dan ook veel voldoening dat ik hopelijk komend jaar door middel van een bestuursfunctie wat terug kan geven aan de vereniging.

Dit jaar heb ik als lid van de Academische Commissie SFEER nog beter leren kennen. Dit jaar heeft mijn beeld van SFEER als een toegankelijke, ambitieuze vereniging bevestigd. Met een breed scala aan evenementen, van inhousedagen tot studiereizen, heeft deze vereniging op zowel professioneel als persoonlijk gebied enorm veel te bieden. Als Commissaris Extern hoop ik dit beeld tijdens de acquisitie en het contact met bedrijven te kunnen overbrengen. 

Komend studiejaar ben ik tevens van plan om mijn Bachelor diploma Fiscaal Recht te behalen en een werkstudentschap te lopen. Daarnaast ben ik een groot fan van voetbal, tekenen, sporten en met vrienden mooie herinneringen maken. 

Na dit bewogen jaar, hoop ik SFEER te laten bloeien als nooit tevoren en er hopelijk samen mijn bestuursgenoten een prachtig jaar van te maken.

Daan

Mel Tutuarima

Penningmeester & Vicevoorzitter

Mijn naam is Mel Tutuarima (20), geboren te Amsterdam echter getogen binnen de vestingwallen van het pittoreske Enkhuizen. In het aankomende academische jaar vervul ik de rol van Penningmeester & Vicevoorzitter binnen SFEER Amsterdam. Sinds mijn eerste werkcollege ben ik in contact gekomen met SFEER, waarna onze band alleen maar versterkt is. 

In mijn eerste jaar bij SFEER als regulier lid ervaarde ik enorm veel enthousiasme. Dit heeft mij ertoe gezet dat ik bij wilde dragen aan dat enthousiasme, middels een actief lidmaatschap in mijn tweede jaar. Dat commissiejaar bood een nieuwe dimensie in mijn leven als student. Een jaar waarvan ik erg heb genoten, gezien ik begin dit jaar ook het ouderlijke nest heb verlaten en mijzelf heb genesteld in het kolossale Amsterdam.
Als penningmeester hoop ik het toegankelijke karakter van de vereniging te waarborgen, maar de kinderschoenen af te doen en ons verder als een volwaardige vereniging te profileren. Tevens wil ik de effecten van de huidige pandemie voor de vereniging beperken, en voorts plannen om de verloren evenementen op een geschikte wijze in te halen.

Naast mijn bestuursjaar zal ik het derde jaar van mijn bachelor Fiscale Economie aanvangen.   Daarnaast zal ik met enige regelmaat te vinden zijn op de golfbaan, werkend aan een verlaging van mijn handicap.

Mel

Linda Nguyen

Secretaris

Mijn naam is Linda Nguyen (21) en ik heb dit jaar de eer om Secretaris te mogen zijn van deze prachtige vereniging. Tijdens mijn Intreeweek heb ik voor het eerst kennis leren maken met SFEER. Daarna heb ik besloten om actief lid te worden binnen de Eerstejaarscommissie en afgelopen jaar mocht ik penningmeester zijn van de Studiereiscommissie. 

Ik ben al sinds het begin van mijn studiecarrière actief lid bij
SFEER en dit is mij zo goed bevallen dat ik dit jaar heb besloten
om te solliciteren voor een bestuursjaar. Ik heb mij bij SFEER
altijd thuis gevoeld en hoop dit ook op andere (aankomende)
leden over te kunnen brengen. Naast de verscheidenheid aan evenementen, het contact met de kantoren en de band die je opbouwt met je andere medestudenten, maak je ook mooie vriendschappen. SFEER heeft voor mij als fiscale student veel betekend ik hoop daarom ook dit jaar door middel van een bestuursfunctie iets terug te kunnen doen voor de vereniging.

Dit jaar ga ik beginnen aan mijn derde jaar van de bachelor Fiscaal Recht. Daarnaast werk ik als verkoopmedewerker in een warenhuis in Amsterdam en probeer ik af en toe te sporten. Verder ben ik ook vaak te vinden in de stad waar ik ben opgegroeid, namelijk Hoorn. 

Ik kan niet wachten en hoop er samen met mijn medebestuursleden een mooi jaar van te mogen maken.

Linda

Loulou de Marez Oyens

Commissaris Media & HR 

Mijn naam is Loulou de Marez Oyens en ik ben 21 jaar. Aankomend jaar heb ik de eer en kans om de functie van Commissaris Media & HR te bekleden bij onze gezellige en ambitieuze vereniging.

Sinds het begin van mijn studie Fiscaal recht ben ik al lid van SFEER. In mijn derde jaar werd ik echter pas actief lid en heb ik de functie van commissaris marketing vervuld. Afgelopen jaar als lid van de Borrelcommissie ben ik pas echt verliefd geworden op SFEER en de hartstochtelijke leden. Ik heb veel geleerd over de vereniging en over de fiscale wereld die, de meeste van ons, na het behalen van onze studie in zullen stappen. 

Afgelopen jaar heeft de functie van commissaris marketing in de Borrelcommissie voor mij het tipje van de sluier doen oplichten voor de mogelijkheden die marketing kan bieden voor een vereniging. Aankomend jaar zou ik als Commissaris Media dit graag willen doorpakken op groter niveau en onze vereniging nog meer op de kaart zetten, zowel voor bedrijven als voor (potentieel nieuwe) leden. 

Als Commissaris HR hoop ik aankomend jaar het aanspreekpunt zijn voor onze leden. Ik denk dat het belangrijk is om een vertrouwde plek te hebben binnen onze vereniging. Voor mij voelde het lid worden van SFEER als thuiskomen. Ik hoop dat ik aankomend jaar dit gevoel kan doorgeven aan de leden.
Daarnaast zal de Commissaris HR zich storten op het samenstellen en functioneren van de commissies. 

Naast mijn hopelijk toekomstige bestuursfunctie hoop ik dit jaar mijn bachelor Fiscaal recht af te ronden. Verder zal ik parttime blijven werken en drie keer per week op het hockeyveld te vinden zijn.

Loulou 2.0