Bestuur 2019-2020

bestuur.jpeg
V.l.n.r.: Hidde Veeneman, Laura Domenis, Mark Kers, Tjiske Griffioen, Ruben Woudstra


Mark Kers

Voorzitter

Ik ben Mark Kers (21) en komend jaar ben ik de Voorzitter van SFEER Amsterdam. Vanaf het begin van mijn studie ben ik lid van SFEER en de afgelopen jaren ben ik actief lid geweest. In mijn eerste jaar als actief lid was ik de voorzitter van de Borrelcommissie en afgelopen jaar mocht ik de rol van voorzitter binnen de Academische Commissie vervullen.

 SFEER heeft mij laten zien dat er heel veel meer is dan alleen de fiscale studie. Het contact met SFEER-leden onderling, de inhousedagen, de studiereizen en alle andere mooie evenementen die SFEER organiseert laat zien wat de fiscale studievereniging van Amsterdam voor mij als student heeft betekend. Ik wil dit graag delen met alle andere fiscale studenten van Amsterdam. Dit is voor mij ook een van de redenen geweest om te solliciteren voor de functie van Voorzitter. Voor mij betekent SFEER ook dat alles kan en mogelijk is maar niets moet.

 Dit jaar ben ik ook van plan om bij bachelordiploma Fiscale Economie te behalen om vervolgens volgend jaar te starten met de master Fiscale Economie. Verder ben ik momenteel werkzaam bij een middelgroot belastingadvieskantoor waar ik als werkstudent help met het opstellen van fiscale adviezen. Daarnaast ben ik groot voetbalfan, ga ik graag een rondje hardlopen en vind ik het altijd gezellig om met vrienden wat te gaan drinken.

Ik kijk er heel erg naar uit om als Bestuur V vele mooie evenementen neer te zetten in samenwerking met alle partners om ervoor te zorgen dat de SFEER-leden een fantastisch jaar tegemoet gaan. 

mark.jpg

Hidde Veeneman

Commissaris Extern & Vicevoorzitter

Mijn naam is Hidde Veeneman (21) en ik heb komend jaar de eer om de functie Commissaris Extern & Vicevoorzitter te mogen bekleden bij deze mooie ambitieuze vereniging. Vanaf mijn eerste contact met deze vereniging – eind vorig collegejaar – was ik niet meer weg te slaan bij SFEER. Van boottochten en borrels tot kantoorbezoeken en lezingen, ik was bij al deze evenementen een dankbaar lid.

Afgelopen jaar heb ik een functie bekleed in de Academische Commissie. Mijn tijd in deze commissie heeft mij doen laten inzien dat SFEER een fidele vereniging is waar ik mij met vurige passie en wilskracht voor wil inzetten. Dit is voor mij dé reden geweest om komend jaar te gaan voor een bestuursfunctie. Als Commissaris Extern hoop ik mijn tomeloze enthousiasme over deze mooie vereniging tijdens de acquisitie en het contact met bedrijven te kunnen overbrengen.

In het studiejaar 2019-2020 ga ik beginnen aan mijn derde jaar van de bachelor Fiscaal Recht. Daarnaast ben ik lid van de Opleidingscommissie Bachelor Fiscaal Recht en probeer ik – indien mogelijk – fanatiek te sporten.

hidde_2.jpg

Tjiske Griffioen

Penningmeester

Mijn naam is Tjiske Griffioen (21) en ik word aankomend jaar de Penningmeester van SFEER Amsterdam. Twee jaar geleden heb ik voor het eerst kennis gemaakt met de vereniging. Het jonge, open karakter heeft mij doen besluiten om actief te worden binnen een commissie. Afgelopen jaar heb ik met veel plezier de rol van penningmeester binnen de Borrelcommissie vervuld. Naast het organiseren van de (bijna) maandelijkse borrels hebben we dit jaar een prachtig gala met diner neergezet.

Aankomend jaar zal ik beginnen aan mijn derde bachelorjaar van Fiscaal Recht. Buiten mijn studie werk ik als juridisch medewerkster bij een advocatenkantoor gelegen aan het Vondelpark. In mijn vrije tijd reis ik graag en kijk ik graag een serie op Netflix.

Ik kijk er heel erg naar uit om er samen met mijn bestuur een prachtig jaar van te maken. 

Tjiske.jpg

Ruben Woudstra

Secretaris 

Mijn naam is Ruben Woudstra (22) en aankomend jaar zal ik binnen SFEER de rol van Secretaris vervullen. Afgelopen jaar heb ik de minor Fiscaal Recht met veel plezier afgerond tevens hoop ik aankomend jaar mijn bachelor Rechtsgeleerdheid te behalen.

Na het afronden van mijn bachelor wil ik de masters Commerciële Rechtspraktijk en Internationaal Fiscaal Recht gaan doen.

Tijdens mijn minor kwam ik in contact met SFEER en voelde me al meteen erg thuis in de amicale, betrokken maar ook gedreven omgeving. De ene dag zit je strak in pak met partners van een groot kantoor te lunchen en de andere dag zeil je midden op het IJsselmeer een wedstrijd met studenten uit het hele land. Deze veelzijdigheid deed mij besluiten om dit jaar in Bestuur V een bijdrage te willen leveren aan deze mooie vereniging.

Na mijn geboorte in het mooie Fryslån ben ik opgegroeid in een pittoresk dorpje nabij Bergen. Drie jaar geleden verliet ik het strand voor de stad en werd ik, naast mijn studie, actief bij mijn roeivereniging. Verder speel ik graag zo veel mogelijk piano en ben ik een fanatiek kitesurfer.

Naast al mijn andere taken staat het waarborgen van de betrokkenheid en openheid van SFEER bovenaan mijn agenda. Als u vragen heeft over SFEER of u wilt gewoon even kennis maken neem dan vooral contact met mij op!

Ruben.jpg

Laura Domenis

Commissaris Media & HR

Mijn naam is Laura Domenis (23), geboren te Amsterdam en nu wonende in Gouda. Dit jaar zal ik in Bestuur V de functie Commissaris Media & HR op mij nemen.

Het afgelopen jaar heb ik in de Academische Commissie en Marketingcommissie gezeten en heb ik zo SFEER beter leren kennen. Deze mooie, gezellige en ambitieuze vereniging heeft mij het afgelopen jaar zoveel geleerd en gegeven, dat ik heb besloten om te solliciteren voor een bestuursfunctie. Als Commissaris Media wil ik SFEER nog meer onder de aandacht van leden en bedrijven brengen, onder andere omdat SFEER de perfecte verbinding is tussen studie- en bedrijfsleven. Daarnaast heb ik afgelopen jaar door het organiseren en bijwonen van evenementen zoveel leuke mensen én bedrijven leren kennen, dat ik ervoor wil zorgen dat niemand de kans mist om te zien hoe gezellig, open, gedreven en professioneel SFEER nu al is.

Commissaris Media zal aankomend jaar Commissaris Media & HR worden. De Commissaris HR buigt zich voornamelijk over het vormen en functioneren van de commissies. Daarnaast is de Commissaris HR het aanspreekpunt voor leden. Ik vind het belangrijk dat mensen weten dat er iemand voor ze klaar staat om te helpen en om mee te praten. Aankomend jaar wil ik er daarom voor zorgen dat iedereen zich vrij voelt om mij vragen te stellen of iets aan te kaarten waar hij of zij op dat moment mee zit. Zo voelt SFEER hopelijk voor iedereen als een thuis.

Naast mijn bestuursfunctie zal ik aankomend jaar de twee bachelors Rechtsgeleerdheid en Fiscaal Recht afronden. Daarbij zal ik parttime blijven werken en zal ik met regelmaat in de sportschool te vinden zijn.

Laura.jpg