Bestuur 2018-2019

1AA-P1030982.jpg
V.l.n.r.: Jax, Julia, Dave, Emma & Jimmy


Dave Wai

Voorzitter

Mijn naam is Dave Wai (22) en ben dit jaar de Voorzitter van SFEER. Nog voor de oprichting van de vereniging was ik al laaiend enthousiast over het initiatief en ben ik meteen actief lid geworden; sindsdien is SFEER het middelpunt van mijn sociale en academische leven op de universiteit. Na eerst in de Marketingcommissie en Studiereiscommissie te hebben gezeten heb ik dit jaar de kans gekregen om als voorzitter iets terug te doen voor de vereniging die mij heel veel heeft gegeven.

Naast het vervullen van het voorzitterschap hoop ik dit jaar mijn bachelor Fiscaal recht af te ronden. Daarnaast ben ik bestuurslid van de UvA Alumnikring OMHP en werk ik bij Apple op het Leidseplein.

Ik kan niet wachten om samen met mijn bestuursgenoten, de leden en natuurlijk onze partners een ongekend mooi jaar neer te zetten! Ik ben daarom altijd beschikbaar om nieuwe ideeën, verbeteringen of plannen met u te bespreken.


IMG_0081.JPG

Jimmy Eskens

Commissaris Extern & Vicevoorzitter

Ik ben Jimmy Eskens, 25 jaar, en bekleed dit jaar de functie van Commissaris Extern & Vicevoorzitter bij onze mooie vereniging. Vorig jaar heb ik een vergelijkbare externe functie bekleed in de Carrièrecommissie, verantwoordelijk voor onder andere de Fiscale Bedrijvendag. Vanaf het eerste moment dat ik bij deze vereniging binnenkwam, ben ik onder de indruk geweest van de professionaliteit en de sfeer. Dit is voor mij een van de redenen geweest om dit jaar te gaan voor een bestuursfunctie. Als Commissaris Extern zal ik met name verantwoordelijk zijn voor de acquisitie en het contact met het bedrijfsleven.

Ik ben de mastertrack Internationaal en Europees belastingrecht aan het afronden en ben dit jaar begonnen aan de mastertrack Nederlands belastingrecht. Tevens bekleed ik nog een bestuursfunctie als penningmeester bij een kleine sportvereniging, probeer ik zelf veel te sporten en het liefst zo vaak mogelijk op vakantie te gaan.


IMG_0050.JPG

Jax van Vliet

Penningmeester

Reeds 21 jaren ben ik op deze wereld en draag ik de naam Jax van Vliet. Ik ben dit jaar begonnen aan de master Fiscale Economie, de studie waar ik na mijn eindexamen mee ben begonnen. Afgelopen jaar was ik actief bij deze studievereniging betrokken als organisator van de eerste intercontinentale studiereis naar Bangkok. Niets was daar te gek om te regelen voor de deelnemers; van een stranddag op een tropisch eiland tot het strijken van hemden voor kantoorbezoeken. De omgang met elkaar binnen SFEER heeft mij ervan overtuigd om deel uit te willen maken van Bestuur IV. Dit jaar neem ik de functie van Penningmeester op mij.

Naast het volgen van de colleges ben ik druk in de weer op het hockeyveld. Ik speel in de Heren 1 van HC AthenA, de club waar het ooit als f-junior begon. Aan de andere kant van de lijn sta ik op zaterdag een selectieteam te begeleiden/coachen. Daarnaast vind ik het leuk om op de racefiets te stappen en ben ik vaak in of op het water te vinden.


IMG_0123.JPG

Julia Koenders

Secretaris & HR

Ik ben Julia Koenders (23) en zal dit verenigingsjaar de functie Secretaris & HR binnen het bestuur van SFEER vervullen. Het jonge, enthousiaste en open karakter van de vereniging heeft mij overtuigd om een bestuursjaar te gaan doen. Daarnaast zal ik mijn studie Rechtsgeleerdheid voortzetten en beginnen aan de minor Fiscaal recht. Later hoop ik ook aan een fiscale master te kunnen beginnen.

Ik ben geboren en getogen in het schitterende middelpunt van het noorden: Groningen. Na mijn vwo ben ik naar Amsterdam vertrokken om mijn horizon verder te verbreden. Na veel in de horeca gewerkt te hebben ben ik momenteel twee dagen in de week te vinden op het secretariaat van een belastingadvieskantoor. In mijn vrije tijd doe ik graag aan sport en geniet ik van het mooie Amsterdam Oost.

Heb je een vraag over het interne reilen en zeilen van onze vereniging of over mijn functie? Aarzel dan niet om contact met mij op te nemen!


IMG_0102.JPG

Emma van Pernis

Commissaris Media

Mijn naam is Emma van Pernis (20) en ik zal mij dit collegejaar met de marketing van SFEER bezig gaan houden als Commissaris Media van Bestuur IV. Tevens ben ik begonnen aan mijn derde jaar van de bachelor Fiscale Economie.

Na het afgelopen jaar actief te zijn geweest binnen de Borrelcommissie en de Marketingcommissie besloot ik te kiezen voor de ultieme uitdaging: een bestuursjaar bij SFEER Amsterdam! Ik ben opgegroeid in het gezellige Aalsmeer en in mijn vrije tijd sla ik graag een balletje op het hockeyveld in – hoe kan het ook anders – Amstelveen. 

Ik kijk er onwijs naar uit om mij dit jaar samen met mijn bestuursgenoten keihard in te zetten voor onze geliefde vereniging en sta altijd open voor vragen, opmerkingen of een kopje koffie!

IMG_0060.JPG